De nieuwe BMW i3 en BMW i3s.

Geïnspireerd door de toekomst.

De nieuwe BMW i3 en BMW i3s.

De BMW i3 is volledig vernieuwd! De exclusieve, elektrische BMW is voorzien van talloze innovaties en vernieuwende technologieën. Zo is hij nu verkrijgbaar met 120Ah accu waardoor u in de praktijk maar liefst 260 kilometer op één acculading kunt rijden. Met BMW Operational Lease rijdt u de BMW i3 nu al vanaf € 519,-** per maand. 

Wist u dat?

100% duurzaam.

100% duurzaam.

Bijzonder duurzaam: de voor de BMW i3 gebruikte carbonvezels worden voor 100% geproduceerd met energie uit waterkracht. De productie van de BMW i3 in de BMW fabriek in Leipzig wordt voor 100% gevoed met windenergie. Daarnaast is de BMW i3 is voor tot wel 95 % recyclebaar. De accumodules zijn herbruikbaar voor het opslaan van zonne-energie. En de overtollige carbonvezels kunnen weer aan het productieproces worden toegevoegd.

Minimaal onderhoud.

Minimaal onderhoud.

Omdat de BMW i3 geen reguliere verbrandingsmotor heeft, heeft de auto een lagere onderhoudsbehoefte dan normaal. Voor slechts € 585,- is uw BMW i3 maar liefst 5 jaar onderhouden! Vraag onze verkoopadviseurs naar de voorwaarden.

Laadpunten in Nederland.

Laadpunten in Nederland.

Inmiddels zijn er ruim 122.000 oplaadpunten door heel Nederland beschikbaar. De elektrische infrastructuur is nog volop in ontwikkeling, dat betekent dat er alleen maar meer gelegenheden zullen komen om uw elektrische auto op te laten. Daarnaast zijn er handige apps waarmee u direct de beschikbaarheid van de laadpaal in uw buurt kunt checken!

Nieuwe generatie accu.

Door de capaciteit van de BMW i batterijen te vergroten tot 120 Ah met een opslagcapaciteit van 42,2 kWh biedt BMW nu een nieuwe generatie extra krachtige accu's voor zowel de BMW i3 als de BMW i3s. De actieradius van de nieuwe BMW i3 komt hiermee op maar liefst 310* kilometer, in de praktijk betekent dit 260 kilometer. De BMW i3 laadt bovendien drie keer sneller aan gewone laadpalen dan andere elektrische auto’s. Dit heeft te maken met het 3-fase laadsysteem waarmee alle BMW i3 (120 Ah) modellen zijn uitgerust. In de praktijk betekent dit dat de BMW i3 binnen 45 minuten al voor 80% opgeladen is aan een snellaadstation. De meeste woningen in Nederland met een eigen oprit zijn voorzien van een 3-fase aansluiting. Daardoor is het in de meeste gevallen mogelijk om, zonder verdere aanpassingen, thuis een 3-fase laadpunt aan te sluiten! 

Highlights.

  • 4% bijtelling
  • 260 kilometer praktijkbereik
  • Minimale onderhoudskosten
  • 24-uur proefrit mogelijk

BMW i3s.

Als sportief en emissievrij rijden de toekomst betekent, dan is de BMW i3s daar al lang aangekomen. En hij maakt meteen een doorstart. Met een indrukwekkende 3,7 seconden van 0 tot 60 km/h, een typerend 'one-pedal-feeling' en zijn progressieve design demonstreert hij de dynamiek van een sportauto. Emoties onder stroom zijn elke meter te ervaren.

 

  • Breder: de voorbumper inclusief hoogglanzende bumperbekleding.
  • Sportiever: zwarte wielkuipen en exclusieve 20-inch lichtmetalen wielen in een nieuw design. 
  • Karakteristieker: de achterzijde met aangescherpte contouren en 40 millimeter meer spoorbreedte.
  • Nog dynamischer en indrukwekkender: rijden in de BMW i3s.

 

slide
slide
slide
slide

BMW ConnectedDrive.

Niets missen als u onderweg bent. Altijd up-to-date blijven. Dat is precies wat de BMW i3 biedt met talrijke digitale diensten en bestuurderassistentiesystemen. Geen wonder, want binnen zijn segment is hij nog altijd de auto met de beste verbindingen. En daarmee staat hij als geen ander voor ontspannen mobiliteit, comfort en veiligheid.

 

Met BMW Connected wordt uw smartphone een met uw voertuig. Als een persoonlijke assistent leert BMW Connected u steeds beter kennen en biedt het u nog meer rijplezier. De app helpt u onder andere met het vinden van de juiste locatie, deur-tot-deur navigatie, advies over vertrektijden en het delen van de aankomsttijd. Het leven kan soms zo eenvoudig zijn.

 

Heeft u nog vragen over de nieuwe BMW i3 of elektrisch rijden? Stel dan vrijblijvend uw vraag aan ons. Onze BMW i specialisten helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

 

Bekijk de video

*Actieradius volgens WLTP-cyclus, kan variëren op basis van bandenmaat.

 

**Dit aanbod is gebaseerd op een looptijd van 48 maanden en een kilometrage van 15.000 per jaar.  Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.