BMW i8 Roadster.

Inspirerend. fascinerend.

BMW i8 Roadster.

De toekomstgerichte interpretatie van een sportwagen: ontdek de BMW i8 Roadster. Efficiënter – bijvoorbeeld dankzij de intelligente lichtgewicht constructie met carbon en het aerodynamische design. Duurzamer – met uiterst efficiënte BMW eDrive-technologie en recyclebare materialen in het interieur. Zonder af te doen aan zijn dynamiek en sportieve uitstraling. Geen compromis, maar de optimale combinatie van rijplezier en verantwoordelijkheid. De BMW i8 is een plug-in hybride sportwagen die de voordelen van innovatieve elektro- en verbrandingsmotortechnologie in zich verenigt. Het resultaat is een buitengewone rijbeleving – bij een bijzonder laag verbruik en geringe emissie.

Imposant Logo.

Imposant Logo.

Op de matzwarte zijpanelen valt het imposante Roadster logo direct op. 

Duurzame materialen.

Duurzame materialen.

De kleuren en materialen van het design van de BMW i8 Roadster ondersteunen het uitgangspunt van een doordacht, duurzaam sportautoconcept. Door gerichte toepassing van materialen zoals bijzonder lichte kunststof van gerecyclede frisdrankflessen en andere hulpbronnen besparende materialen wordt duurzaamheid tastbaar. Tegelijk onderstreept het interieur in elk detail zijn moderne sportiviteit en een premium karakter, dat in alle hoogwaardige interieurwerelden duidelijk tot uitdrukking komt.

Vleugeldeuren.

Voor een vliegende start: het bijzondere sportautokarakter van de BMW i8 Roadster is al in één oogopslag onmiskenbaar dankzij de spectaculaire vleugelportieren. Deze visuele highlights zwaaien omhoog als ze geopend worden en zijn perfect in de vloeiende lijnen van de aerodynamische carrosserie opgenomen. Van binnenuit gezien benadrukken de portieren het algehele sportieve karakter van het interieur. Dankzij hun constructie van aluminium, carbon en thermokunststof zijn ze ongeveer de helft lichter dan conventioneel gebouwde portieren. Daardoor laten ze zich van binnenuit ook bijzonder comfortabel openen en sluiten. De portiergreep bevindt zich ergonomisch aan de binnenzijde van het portierpaneel en fungeert bovendien als decoratief element.

Interieur.

In het interieur van de BMW i8 Roadster wordt de consequente sportiviteit van het exterieur naadloos voortgezet. Alle elementen hebben een licht en dynamisch karakter. Het layering-principe zorgt in het interieur voor een nieuwe relatie tussen functionaliteit en heldere vormgeving. Ook het lichtgewicht bouwprincipe krijgt zo zijn materiële vorm. De zichtbare carbonelementen in de dorpel benadrukken bijvoorbeeld het lage gewicht van de BMW i8.

Het klassieke sportautokarakter en de voor BMW kenmerkende bestuurdergerichtheid komen in gelijke mate tot uiting. De middenconsole is op de bestuurder georiënteerd. Alle instrumenten en het dashboard met twee grote, volledig digitale displays zijn moeiteloos te bedienen. De smalle lichtgewicht stoelen geven bij pittig bochtenwerk betrouwbare steun en bieden hoog comfort. 

slide
slide
slide

360 ĚŠ Electric.

Elektrisch rijden is niet ingewikkeld, alleen af en toe anders. Denk bijvoorbeeld aan het opladen van de auto. Maar er zijn tegenwoordig al veel mogelijkheden om de auto op te laden. Één van de mogelijkheden is de BMW Wallbox, met deze box kun je thuis snel de auto opladen. De toegang tot deze box krijg je met de BMW Charge-Now pas. Deze pas kun je ook gebruiken bij andere laadpalen. Dus ook onderweg kun je je auto opladen. Via de Charge-Now app kun je alle laadpalen vinden en je kunt de navigatiesysteem hier op instellen. 

MINI

Ekris MINI

Ontdek alles over MINI.