Future is here!

Het lange wachten is eindelijk voorbij. De BMW iX3 is in Nederland en staan bij onze BMW vestigingen in de showrooms. Maar…… misschien nog wel belangrijker is dat u vanaf nu ook kennis kunt maken met de rijeigenschappen van het eerste volledig elektrische BMW X model.

 

Wij geven u online alvast wat meer informatie, maar u kunt natuurlijk altijd een proefritafspraak maken om de gloednieuwe BMW iX3 zelf te ervaren. Hoe die proefrit er precies uit gaan zien, dat heeft u helemaal zelf in hand. Uiteraard zal de proefrit plaatsvinden volgens de richtlijnen van het RIVM. Ontdek snel meer en doorloop samen met ons onderstaand stappenplan.

Heeft u een vraag over de BMW iX3 dan kunt u die via WhatsApp stellen aan onze Product Genius. 

STAP 1.

Online kennismaking.

We beginnen met een korte online kennismaking met de BMW iX3. In onderstaande video kunt u snel en eenvoudig kennismaken met de BMW iX3, want wij zetten de belangrijkste  zaken voor u achter elkaar. Kijk met ons mee naar de indrukwekkende video.

youtube

Stap 2.

Welk type rijstijl past bij u?

Kennismaken met de BMW iX3 wordt nog leuker, want deze volledig elektrische SAV combineert comfort, snelheid en innovatie in perfecte harmonie met elkaar. Graag lichten wij voor u nog een aantal hoogtepunten uit zodat u kunt kiezen welk type rijstijl het beste bij u past.

Comfort.

Alsof u zweeft over weg. Zo voelt het comfortabele rijgevoel in de BMW iX3, ongeacht waar u zit. Want of u nu achter het stuur zit of als passagier meedeint in de iX3. Een comfortabele rit wordt het zeker. Ook wanneer u met het hele gezin op pad gaat heeft u aan ruimte geen gebrek. Achterin de BMW iX3 beschikt u namelijk over veel hoofd- en beenruimte en met standaard 510 liter bagageruimte heeft u ruimte genoeg voor al uw spullen. Heeft u meer ruimte nodig dan kunt u de in delen neerklapbare achterbank neerklappen en de bagageruimte vergroten tot 1.650 liter.

BMW iX3 rijdend voorkant

BMW iX3 achterkant

Sportief.

Rijdt u het liefst met de sportmodus aan? Dan vindt u in de BMW iX3 de perfecte match. Met 286 pk en 400 Nm koppel vliegt u in 6,8 seconden van 0 naar 100 km/u. Tel daar een perfecte gewichtsverdeling en achterwielaandrijving bij op en u geniet zonder twijfel van sportieve rijprestaties. Doordat de BMW iX3 volledig elektrisch is worden ook de stoplichtsprintjes een stuk leuker, want u heeft het volledige vermogen altijd direct beschikbaar. Probeer het zelf maar eens uit bij het stoplicht.

 

Innovatief.

Het moge duidelijk zijn, de BMW iX3 is een innovatieve auto. Op één volle accu kunt u tot wel 460 km rijden en daarmee behoort range axienty toch echt tot de verleden tijd. De innovatieve velgen van de BMW iX3 zijn zeer aerodynamisch en verlagen de luchtweerstand met 5%, hierdoor wordt het rijbereik met 10 kilometer vergroot. Maar ook de techniek in de BMW iX3 mag zeer innovatief genoemd worden. De BMW iX3 is onder meer uitgerust met tal van de meest moderne bestuurdersassistentiesystemen. Zelf ervaren? Zet Eco Pro modus aan en ga op weg!

BMW iX3 interieur stuur

Stap 3.

Kies uw rijstijl.

Bent u nieuwsgierig geworden naar hoe de BMW iX3 rijdt? Kies uw rijstijl, vraag uw proefrit aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een proefrit op maat te bespreken en in te plannen. Uiteraard nemen wij hierbij de richtlijnen van het RIVM in acht. 

Wilt u graag nog wat informatie over de BMW iX3 voordat u een proefrit wil maken, stel dan uw vraag aan onze Product Genius via WhatsApp.

MINI
Ekris MINI

Ekris MINI

Ontdek alles over MINI.