BMW X1 xDrive25e.

Plug-in hybride.

BMW X1 xDrive25e.

De nieuwe BMW X1 xDrive25e is in Nederland de derde Sports Activity Vehicle van BMW met een plug-in hybride aandrijflijn. Daarmee biedt de X1 nu ook puur elektrisch rijplezier, laag brandstofverbruik en geringe emissie. De BMW X1 xDrive25e is verkrijgbaar vanaf € 50.027,-. 

ACTIERADIUS.

In de Plug-in Hybride BMW X1 xDrive25e worden een krachtige elektromotor en efficiënte verbrandingsmotor gecombineerd. Dit zorgt voor een laag brandstofverbruik en dynamische prestaties met een systeemvermogen van 220 pk. De volledig elektrische radius betreft 57 km en het gemiddelde brandstofverbruik is 1,9 liter per 100 km.  De elektrische topsnelheid bedraagt 135 km/u.

RUIMTE.

De lithium-ion-accu in de BMW X1 xDrive25e is onder de achterbank geplaatst om ruimte te besparen en de brandstoftank bevindt zich boven de achteras. Hierdoor houdt u 450 liter aan bagageruimte over en daarmee is de laadruimte van de hybride X1 nauwelijks kleiner dan versies met alleen een brandstofmotor. Heeft u behoefte aan meer bagageruimte dan kunt u de 40:20:40: deelbare achterbank neerklappen waardoor bagageruimte toeneemt tot maximaal 1.170 liter.

OPLADEN.

Met BMW X1 xDrive25e kunt u een groot deel van uw dagelijkse verkeer volledig elektrisch afleggen. Dit is mede te danken aan de nieuwste celtechnologie en de capaciteit van de 10,0 kWh hoogvoltageaccu. De accu kunt u gewoon opladen aan een huishoudelijk stopcontact. Hiermee is de BMW X1 xDrive25e in 5 uur volledig op te laden via de standaard meegeleverde laadsnoer. Met een BMW i Wallbox kost volledig opladen met de kabel ongeveer 3,2 uur. Tot 80% opladen aan de BMW i Wallbox neemt 2,4 uur in beslag.

Kiest u voor de BMW X1 xDrive25e dan beschikt u standaard onder meer over:

  • 17” Lichtmetalen velgen
  • Multifunctioneel stuurwiel
  • Elektrisch te openen en te sluiten achterklep
  • Akoestische voetgangersbescherming
  • Park Distance Control achter
  • Cruise Control         
  • Connected eDrive Services

 

Optioneel is de BMW X1 xDrive25e leverbaar met een afneembare kogel. Wordt deze af-fabriek besteld dan bedraagt het maximale trekvermogen 750 kg.

MINI

Ekris MINI

Ontdek alles over MINI.