BMW X2 xDrive25e.

Rijplezier vol energie.

BMW X2 xDrive25e.

De BMW X2 is nu ook beschikbaar met een hybride aandrijflijn. Door zijn op lifestyle-georiënteerde uitstraling en sportieve rijeigenschappen is de BMW X2 xDrive25e meer dan ooit afgestemd op de wensen en behoeften van u. Introductie van de hybride BMW X2 staat gepland voor juli 2020. 

 

Interesse in de BMW X2 xDrive25e en benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en wij informeren u graag over de mogelijkheden die passen bij uw wensen.

Exterieur.

Veelzijdige sportiviteit en een uitgesproken design worden verenigd in het exterieurdesign van deze kenmerkende Sports Activity Coupé.  Onder andere het front is herzien op de BMW X2 xDrive25e en de ronde mistlampen zijn verdwenen in de bumper. Door het toevoegen van diverse designelementen in hoogglans zwart wordt de krachtige uitstraling van de BMW X2 xDrive25e nog eens extra benadrukt. Wilt u opvallen dan is de nieuwe carrosseriekleur Phytonic Blue metallic echt iets voor u.

slide
slide
slide

Techniek.

Aandrijving.

Aandrijving.

De combinatie van een 3-cilinder benzinemotor en de elektromotor zorgt voor maximale efficiency en rijplezier in de BMW X2 xDrive25e. De achterwielen worden aangedreven door de 95 pk sterke elektromotor en de 1,5-liter 3-cilinder benzinemotor levert 125 pk. Gecombineerd levert dit een systeemvermogen van 220 pk waardoor u van 0 naar 100 km/u gaat in 6,8 seconden. De topsnelheid van de BMW X2 xDrive25e bedraagt 195 km/u en volledig elektrisch kunt u tot wel 57 kilometer afleggen.

Rijmodi.

Rijmodi.

Wilt u elektrisch rijden in de BMW X2 xDrive25e dan kan dat in drie rijmodi. De basisrijmodus is AUTO eDRIVE. Deze rijmodus zorgt dat de intelligente aandrijflijn in alle rijsituaties een optimale interactie heeft tussen de verbrandings- en elektromotor. In de MAX eDrive modus gebruikt het systeem alleen elektrische energie tot een snelheid van 135 km/u. Kiest u voor de SAVE BATTERY modus dan wordt batterijcapaciteit bewaard voor later gebruik. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld de laatste kilometers van de reis in het centrum volledig elektrisch afleggen.

Opladen.

Opladen.

Elektrische energie wordt opgeslagen in de hoog-voltage lithium-ion-accu met zeer hoge energiedichtheid. Om deze accu snel en efficiënt thuis op te laden kunt u optioneel kiezen voor de BMW i Wallbox. Het volledig opladen van de lege accu neemt dan 3,2 uur in beslag. Opladen tot 80% aan de Wallbox bedraagt 2,4 uur. Laadt u de BMW X2 xDrive25e op aan een huishoudelijk stopcontact dan neemt volledig opladen 5 uur in beslag. Na 3,8 uur is de accu weer opgeladen tot 80%.

Veelzijdigheid.

De accu is geplaatst onder de achterbank waardoor er nauwelijks bagageruimte verloren gaat. De reguliere bagageruimte van 410 liter kan vergroot worden tot 1.290 liter door de neerklapbare rugleuning (40:20:40). Hierdoor heeft u ruimte genoeg om mee te nemen wat u maar wilt.

Standaarduitrusting.

 

 

De BMW X2 xDrive25e is standaard zeer rijk uitgerust. Zo beschikt u onder meer over:

 

-          Akoestische waarschuwing voor voetgangers

-          17” lichtmetalen velgen

-          Automatische twee zone airconditioning

-          Elektrisch te openen en te sluiten achterklep

-          Park Distance Control achter

-          Cruise Control

slide
slide
slide

Meer weten?

Interesse in de BMW X2 xDrive25e? Verkrijg geheel vrijblijvend van ons een offerte zodat u ontdekt wat de mogelijkheden zijn.

MINI

Ekris MINI

Ontdek alles over MINI.