BMW M2 Coupé.

Een topatleet in zijn klasse.

BMW M2 Coupé.

Genieten van puur en sportief rijplezier. Dan is de BMW M2 Coupé de droomauto voor u. De BWM M2 Coupé is niet alleen lekker sportief, maar ook nog eens uiterst bruikbaar voor dagelijks rijplezier. Uw dagelijkse ritten worden nog leuker in de BMW M2 Coupé. Geniet van de wendbaarheid en precisie. Dag in, dag uit.

  

Exterieur.

Het is meteen duidelijk. Deze 2 is geen gewone BMW 2 Coupé. De vergrote luchtinlaten aan de voorzijde van de BMW M2 Coupé springen direct in het oog. Samen met de M Nierengrille bepalen zij het vooraanzicht en benadrukken het krachtige en atletische karakter van deze BMW M2. M details zoals M kieuwen met M2 aanduiding, M buitenspiegels en 19” Lichtmetalen M wielen onderstrepen het autosportkarakter. De achterzijde laat zich kenmerken door de M diffusor en de afgeschuinde uitlaateindpijpen in zwart chroom.

slide
slide
slide

Interieur.

De cockpit van de BMW M2 Coupé is ontworpen voor het circuit. Het M specifieke instrumentenpaneel is volledig afgestemd op de bestuurder en het met leder beklede M Stuurwiel zorgt ervoor dat u altijd stevig de touwtjes in handen houdt.

 

Snel schakelen is een fluitje van een cent. De schakelpaddles achter het stuur werken in perfecte harmonie samen met de M Transmissie met dubbele koppeling. Hierdoor schakelt u binnen een fractie van een seconde naar de hoogste versnelling.

slide
slide
slide

Performance.

Zes cilinders, 3,0 liter motorinhoud en 411 PK. Genoeg kracht voor u dagelijkse ritjes en hoog koppel zelfs bij lage toeren. Het resulteert in een maximumkoppel van 500 Nm en een accelaratie die u laat genieten, iedere dag weer. Door de specifieke M Performance onderstelafstelling is de BMW M2 Coupé een topatleet in zijn klasse en met de Variable Sports Steering leidt u al die kracht in goede banen.

slide
slide
slide

Meer informatie.

Meer informatie over de BMW M2 Coupé? Vul dan ons contactformulier in en wij geven u graag meer informatie over de BMW M2 Coupé.

MINI

Ekris MINI

Ontdek alles over MINI.