BMW M235i Gran Coupé.

Sportieveling vol ambitie.

BMW M235i Gran Coupé.

Voor wie weet wat hij wil. De BMW M235i Gran Coupé. De ultieme sportuitvoering van de nieuwe vierdeurscoupé van BMW. Een heuse trendsetter in het premium compacte segment. Maak een sterke indruk en kies voor de BMW M235i Gran Coupé.

Exterieur.

Een regelrechte blikvanger die domineert vanuit iedere hoek. Kijk naar de gespierde schouderlijn, de licht dalende daklijn en de krachtige achterzijde die het design van de BMW M235i Gran Coupé tekenen. Het gaat om de styling en dat is terug te zien in de voorzijde van de BMW M235i Gran Coupé, geïllustreerd door de opvallende BMW nierengrille in meshdesign. De achterkant is atletisch vormgegeven en zorgt ervoor dat u een onuitwisbare indruk achterlaat.

slide
slide
slide
slide

Interieur.

Zodra u instapt weet u het zeker, de BMW M235i Gran Coupé heeft als doel om de bestuurder en passagiers centraal te stellen. Daarnaast biedt het interieur een sportieve en moderne ambiance die gekenmerkt wordt door M designdetails. Denk hierbij onder meer aan de M Sportstoelen waarmee u een perfecte houding achter het stuur weet te vinden.

slide
slide
slide

Performance.

306 PK aan puur rijplezier ligt op u te wachten onder de motorkap van de BMW M235i Gran Coupé. Gekoppeld aan een 8-traps Steptronic sporttransmissie, M Sport Steering en een M Sportonderstel geniet u van een geweldige rijdynamiek en perfecte controle.

slide
slide

Meer informatie.

Meer informatie over de BMW M235i Gran Coupé? Vraag dan vrijblijvend een offerte of een proefrit aan en wij helpen u graag.

MINI

Ekris MINI

Ontdek alles over MINI.