BMW M4 Cabrio.

Openlijk sportief.

BMW M4 Cabrio.

Prestaties van het hoogste niveau worden gecombineerd met unieke individualiteit in de nieuwe BMW M4 Cabrio. Als u wilt genieten van de zonnestralen op uw huid onder het genot van de soundtrack van de heerlijk klinkende BMW motor, dan is de BMW M4 Cabrio de BMW die u nodig heeft. Of u nu scheurt ove r de snelweg of heerlijk gaat cruisen, de BMW M4 Cabrio maakt van iedere rit een groot feest. 

 

De productie van de BMW M4 Cabrio start juli dit jaar in de fabriek in Dingolfing. Instappen in de BMW M4 Cabrio kan vanaf € 144.040,-

 

 

Exterieur.

Pure kracht en sportiviteit, dat is wat de BMW M4 Cabrio uitstraalt al vanaf het eerste aanblik. De krachtig bollende wielkuipen, M kieuwen geïntegreerd in de voorste zijpanelen en prominente dorpels aan de onderzijde van de portieren verstreken dit gevoel. De dorpels vormen samen met de toegevoegde elementen aan de voor- en achterbumpers een zwarte band rondom de onderzijde van de carrosserie. In de zwarte achterdiffusor tonen dubbele eindpijpen aan weerszijden de kracht van de BMW M4 Cabrio. 

 

Aan de voorzijde van de BMW M4 Cabrio komen alle lijnen samen in de grote en verticale nierengrille. Samen met de grote openingen aan weerszijden van de voorkant zorgt de nierengrille er voor dat er altijd genoeg koellucht de remmen en aandrijflijn bereikt. Tot de standaarduitrusting behoren de gesmede lichtmetalen M wielen, met 19 inch diameter voor en 20 achter, voor een extra sportieve look.

 

Wanneer u in de regen lekker wilt scheuren met de BMW M4 Cabrio dan kunt u de softtop dicht doen. De sofftop op de nieuwe BMW M4 Cabrio is 40% lager in gewicht vergeleken met de hardtop op de vorige BMW M4 Cabrio. In slechts 18 seconden is de sofftop te openen en te sluiten, ook als u aan het rijden bent. Gaat u met de softtop open op pad dan heeft u de beschikking over 300 liter bagageruimte. Is de softtop dicht dan groeit de bagageruimte naar 385 liter.

slide
slide
slide
slide
slide

Interieur.

Op en top sportief van buiten, op en top sportief van binnen. De BMW M4 Cabrio mengt een moderne premium ambiance met het sportieve van BMW M. Zo beschikt u onder meer over een leder BMW M Sportstuur met schakelpaddles, M Specifieke versnellingshendel en rode accenten om de sportiviteit extra te benadrukken. Elektrisch verstelbare en verwarmbare M Sportstoelen en uitgebreide Merino lederen uitrusting zijn standaard en optioneel kunt u kiezen voor nekverwarming en stoelventilatie. Is dat nog niet sportief genoeg dan staat op de optielijst verwarmbare M Carbon Kuipstoelen die volledig nieuw zijn. Wat u ook kiest, één ding is wel zeker, uw rit is altijd comfortabel.

 

De middenconsole in de BMW M4 Cabrio is uitgerust met een Setup knop. Drukt u op deze knop dan krijgt u direct toegang tot de settings van de motor, het onderstel, de besturing, het remsysteem en M xDrive. Naast de setup knop biedt de middenconsole ook plaats aan de M Mode knop. Met deze knop kunt u de reacties en karakteristiek van bestuurdersassistentiesystemen aanpassen evenals de weergave in het instrumentenpaneel en op uw Head-Up Display. 

 

Tot de standaard interieuruitrusting behoren onder meer:

  • 3 Zone Automatische airconditioning
  • LED interieurverlichting met Ambiance Verlichting
  • HiFi Audiosysteem
  • BMW Live Cockpit Professional met volledig digitale weergave
  • BMW Intelligent Personal Assistant

  

slide
slide
slide
slide

Performance.

Misschien wel het belangrijkste als uw een BMW M4 Cabrio koopt zijn de prestaties. Want een sportief exterieur, sportief interieur vragen om prestaties die dat minimaal evenaren. Daarom zetten wij de belangrijkste specificaties van de BMW M4 Cabrio voor u op een rijtje:

 

  • 510 PK sterke 6-cilinder-in-lijnmotor
  • M xDrive vierwielaandrijving
  • 8-traps M Steptronic transmissie met Drivelogic
  • Van 0 naar 100 km/u in 3,7 seconden
  • Maximale topsnelheid van 280 km/u
slide
slide
slide
slide

Meer informatie?

Wilt u op de hoogte worden gehouden over het laatste nieuws van de BMW M4 Cabrio, meld u dan aan via onderstaande button en wij houden u op de hoogte van het laatste nieuws.

MINI
Ekris MINI

Ekris MINI

Ontdek alles over MINI.