THE M5.

De sportiefste zakensedan.

THE M5.

Op overtuigende wijze weet de BMW M5 sportiviteit met comfort en elegantie te combineren. Onderweg naar een werkafspraak, bochtige landweggetjes verkennen of een persoonlijk record op het circuit neerzetten: de BMW M5 is voor ieder doel meer dan geschikt.

Exterieur.

Het exterieur van de nieuwe BMW M5 straalt kracht, elegantie, aerodynamische verfijning en lichtheid uit. Het aangescherpte design van de voorbumper en de nieuw vormgegeven BMW nierengrille geven het front van de nieuwe BMW M5 een eigentijds gezicht. Twee grote luchtkanalen aan beide kanten van het front onderstrepen zijn sportieve ambities. 

 

Aan de achterzijde springen de donkere driedimensionale achterlichten direct in het oog evenals de achterbumper met twee kenmerkende dubbele M uitlaateindpijpen.

slide
slide
slide

Interieur.

Het interieur van de BMW M5 is het toonbeeld van sportiviteit en luxe. De ergonomisch vormgegeven cockpit is volledig op de bestuurder gericht. Wat direct opvalt is het nieuwe 12,3 inch grote Control Display. 

 

Het sportieve interieur in de BMW M5 wordt M specifieke uitrusting met onder meer: M transmissiehendel, multifunctionele M stoelen met verlicht M5 logo en het met leder beklede M stuurwiel.

slide
slide
slide

Performance.

De cijfers van de BMW M5 spreken voor zich en laten niets te wensen over. Oordeel zelf:

  • 600 pk (625 pk voor de M5 Competition)
  • 750 Nm koppel
  • 0 naar 100 km/u in 3,4 seconden
  • Topsnelheid van 250 km/u

Om deze cijfers kracht bij te zetten is de BMW M5 uitgerust met een 8-traps automatische transmissie en een M specifiek onderstel. Hierdoor geniet u van maximaal rijplezier met de hoogste mate van precisie, stabiliteit en wendbaarheid.

 

De geperforeerde schijfremmen zijn speciaal ontwikkeld voor de BMW M5. Optioneel zijn carbon remschijven. Die zijn zeer slijtvast, 23 kilo lichter en bestand tegen hoge temperaturen. 

 

slide
slide

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de BMW M5? Neem dan contact met ons op en wij geven u graag meer informatie.

MINI

Ekris MINI

Ontdek alles over MINI.