BMW M8 Coupé.

De nieuwe BMW M8 Coupé is gedeeltelijk onthuld. Naast een sportiever design is de BMW M8 Coupé uitgerust met een nieuwe setup-knop, M Modus én een instelbaar remsysteem. Bekijk hier de eerste beelden en lees snel verder!

Specificaties

De nieuwe BMW M8 Coupé is uitgerust met een nieuw besturingssysteem waarmee u als bestuurder niet alleen de motor- en chassisinstellingen kan bepalen, maar ook de reminstellingen. De motor is in te stellen op de rijmodi EFFICIENT, SPORT of SPORT PLUS. De elektronisch aangedreven dempers zijn instelbaar op COMFORT, SPORT en SPORT PLUS. De twee kilogram lichtere remmen zijn in te stellen op COMFORT en SPORT. 

 

Op de hoogte blijven? Als eerste nieuwsupdates ontvangen over de nieuwe BMW M8 Coupé? Schrijft u zich nu in voor de nieuwsbrief. 

slide
slide

M Modus

Ook nieuw in de BMW M8 Coupé: De M modus. Door de instellingen in deze modus te wijzigen, verandert de informatie op de displays, terwijl interventies van rijhulpsystemen tot een minimum worden beperkt of volledig worden gedeactiveerd.

 

De BMW M8 Coupé Competition is voorzien van een extra rijmodus: TRACK. In TRACK modus deactiveert de auto alle comfort- en veiligheidsfuncties en dempt zelfs het audiosysteem. Op deze wijze geniet u van een puur M gevoel en wordt u geen enkele wijze afgeleid.  

 

Meer informatie?

Meer weten over de nieuwe BMW M8 Coupé? Neem dan vrijblijvend contact op of schrijf u in voor de nieuwsupdates.