The M8 Gran Coupé.

Vierdeurscoupé met power.

The M8 Gran Coupé.

De BMW 8 Serie Gran Coupé is op zichzelf al een luxe en sportieve BMW, maar nu gaat u kennismaken met de overtreffende trap van luxe en sportiviteit. De BMW M8 Gran Coupé. Laat u meeslepen en overtuigen door sportieve prestaties en ongekende luxe. De BMW M8 Gran Coupé is de vierdeurscoupé waarmee u een onuitwisbare indruk achterlaat.

Exterieur.

Een ding weet u zeker wanneer u kiest voor de BMW M8 Gran Coupé. U gaat opvallen. Deze luxueze sportauto heeft een dynamische voorzijde met de kenmerkende BMW M nierengrille met dubbele spijlen in hoogglans zwart. De grote luchtinlaten met sierroosters in honingraat design en slanke BMW Laserlight koplampen geven de BMW M8 Gran Coupé een eigentijds en herkenbaar gezicht.

 

Verder naar achteren valt direct het vloeiende vierdeurscoupé silhouet met licht dalende daklijn op. De elegante overgang van dak naar achterklep is een exclusief kenmerk die normaal gesproken alleen voorkomen bij hand gebouwde auto's. De achterzijde wordt verder getekend door de M achterspoiler, LED achterlichten, brede wielkasten en een imposante hoogglans zwarte diffusor waarin twee paar dubbele uitlaateindpijpen verwerkt zijn.

 

Het M Carbon dak zorgt voor een mooi contrast, maar is ook nog eens uitermate functioneel. Het Carbon dak zorgt namelijk voor een lager zwaartepunt van de BMW M8 Gran Coupé. 

 

 

slide
slide
slide

Interieur.

Genieten achter het stuur van uw BMW M8 Gran Coupé doet u al badend in luxe. Neem plaats op de vollederen Merino BMW M sportstoelen en pak het met leder beklede M stuurwiel stevig vast. U gaat heel wat beleven namelijk. De luxe en sportieve cockpit van de BMW M8 Gran Coupé is volledig gericht op de bestuurder voor op en top comfort. 

 

De kuipvormige M sportstoelen beschikken over een gedeeltelijk geïntegreerde hoofsteun met verlicht M logo. De sportstoelen zijn op vele manieren verstelbaar en bieden uitmuntende zijdelingse steun, mede doordat de breedte van de rugleuning naar wens is in te stellen. 

 

Het zijn de details die het interieur van de BMW M8 Gran Coupé compleet maken. Neem de M veiligheidsgordels met gordelspanners en spankrachtbegrenzers. De verfijnde M veiligheidsgordels zijn ingeweven met de kenmerkende M kleuren waarmee er nog meer nadruk op het sportieve karakter van uw BMW komt te liggen.

slide
slide
slide

Performance.

Maximale sportiviteit gecombineerd met een uitzonderlijke rijdynamiek. De M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor in de BMW M8 Gran Coupé levert in de M8 Competition maar liefst 625 pk! Daarmee schiet u van 0 naar 100 km/u in slechts 3,2 seconden. Gekoppeld aan een 8-traps M Steptronic transmissie geniet u van optimaal rijcomfort.

 

De 8-traps M Steptronic transmissie geeft u de keuze uit verschillende schakelopties. Van extreem sportief en dynamisch tot bijzonder comfortabel en nauwelijks merkbaar. En heeft u iets te veel gas gegeven dan kunt u ook kiezen voor brandstof besparen. Handmatig schakelen kan door middel van de transmissiehendel of de schakelpaddles aan het stuurwiel. 

slide
slide

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de BMW M8 Gran Coupé? Neem dan contact met ons op via onderstaande button en wij geven u graag meer informatie over de mogelijkheden om zelf een BMW M8 Gran Coupé te gaan rijden.

MINI

Ekris MINI

Ontdek alles over MINI.