BMW X4M.

Road rebel.

Offerte aanvragen
BMW X4M.

Sterk, zelfverzekerd en altijd tot uw dienst. De BMW X4 M beschikt over het expressieve temperament van de BMW X4, maar doet daar nog een schepje exclusiviteit bovenop. 

EXTERIEUR.

Pure high-performance. Zo wordt het uiterlijk van de BMW X4 M ook wel omschreven. Kenmerkend voor de BMW X4 M is de langgerekte motorkap en de platte coupéachtige aflopende daklijn. Het dynamische uiterlijk wordt versterkt door de brede wielkasten en grote luchtinlaten.

M Airbreathers.

M Airbreathers.

De M Airbreathers met modelaanduiding accentueert het sportieve design van de BMW X4 M.

M Achterspoiler.

M Achterspoiler.

Om het sportieve karakter van de BMW X4 M te accentueren is deze voorzien van een M achterspoiler. De achterspoiler maakt tevens onderdeel uit van het aerodynamische pakket en zorgt voor een verbetering van efficiëntie en rijstabiliteit.

M Buitenspiegels.

M Buitenspiegels.

Aerodynamisch geoptimaliseerd voor de BMW X4 M. De M Buitenspiegels met dubbele-voetdesign getuigen van kwaliteit en zijn perfect afgestemd op de BMW X4 M. Het LED-knipperlicht is perfect passend weggewerkt in een smalle en langgerekte groef.

INTERIEUR.

Niet alleen een atletisch exterieur, maar ook een atletisch en exclusief interieur. Hoogwaardige details maken het interieur helemaal compleet. Of u nu gaat racen op het circuit, of gewoon comfortabel wilt cruisen over de snelweg. In de BMW X4 M zit u altijd goed. 

M Stuurwiel.

M Stuurwiel.

Het lederen M Stuurwiel ligt perfect in uw handen, kilometer na kilometer. Het multifunctionele stuurwiel is voorzien van M embleem en met de M toetsen op het stuurwiel kan de bestuuder tijdens het rijden de set-up van de BMW X4 M aanpassen. 

M Instrumentenpaneel.

M Instrumentenpaneel.

Het specifieke M Instrumentenpaneel omvat vier analoge meters voor snelheid, tankinhoud, motorolietemperatuur en toerental inclusief Shift Lights. Het info display kunt u naar wens instellen en geeft bijvoorbeeld de buitentemperatuur weer.  

Bagageruimte.

Bagageruimte.

Naast het sportieve coupéachtige design met aflopende daklijn beschikt u ook nog eens over een zee aan bagageruimte. De inhoud van de bagageruimte is 525 liter, maar binnen een handomdraai vergroot u deze tot 1.600 liter. Ruimte genoeg dus!

PERFORMANCE.

De BMW X4 M is een genot om te rijden en zorgt voor maximaal rijplezier. Een sportieve sound, fenomenale power en dynamische rijeigenschappen verenigen zich in de BMW X4 M. De M TwinPower Turbo benzinemotor levert een vermogen van 353 kW (480 pk). Het maximumkoppel bedraagt 600 Nm.

M xDrive.

M xDrive.

BMW M xDrive en het actieve M differentieel zorgen voor maximale tractie ongeacht de situatie. Zowel tijdens sportief rijden als alledaags gebruik heeft u altijd maximale grip. Ook bij optrekken na scherpe bochten vervolgt u altijd volledig in control uw weg. 

M Compound-remmen.

M Compound-remmen.

De M compound-remmen zijn gemaakt van verschillende materialen en zorgen voor voortreffelijke vertragingswaarden, maar dat is niet het enige. Naast hoge mate van stabiliteit en een lange levensduur zijn de M compound-remmen ook verantwoordelijk voor een gewichtsreductie. Dit komt de acceleratie, wendbaarheid en rijdynamiek van de BMW X4 M ten goede.   

M Steptronic transmissie.

M Steptronic transmissie.

Talrijke schakelopties van extreem sportief tot comfortabel en zeer korte schakeltijden kenmerken de 8-traps M Steptronic transmissie. Liever handmatig schakelen? Met de schakelpeddels neemt u het heft in handen. 

slide
slide
slide

Interesse?

Heeft u interesse in de BMW X4 M? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of kom eens langs bij één van onze vestigingen. Wij geven u graag meer informatie.