THE X6M.

Flamboyante sportieveling.

THE X6M.

Flamboyant, uitermate sportief en superieur op ieder terrein. De nieuwe BMW X6 M maakt indruk. Geniet van een luxueus interieur en een ongeëvenaarde rijervaring in deze extraverte Sports Activity Coupé van BMW.

Exterieur.

Een afgerond sportsilhouet, atletische schouderlijn, prominente sharknose en onderscheidende M Lichtmetalen velgen. Het exterieur van de BMW X6 M heeft het allemaal en straalt daardoor een enorme zelfverzekerdheid uit. De designtaal van deze krachtpatser spreekt voor zich en laat geen ruimte voor discussies.

slide
slide
slide

Interieur.

Baden in luxe. Zo kunt u de ervaring in de BMW X6 M wel omschrijven. Multifunctionele M Sportstoelen in volleder Merino/Alcantara in Schwarz gecombineerd met Midrand Beige tot de M transmissiehendel met watervalverlichting. Ieder detail in de BMW X6 M zorgt voor een gevoel van sportiviteit en luxe. Wie wil dat nou niet?

slide
slide
slide

Performance.

Van 0 naar 100 km/u in 3,8 seconden en een topsnelheid van 250 km/u. Sportieve prestaties zijn gegarandeerd in de BMW X6 M. Geniet achter het stuur van de geweldige 4,4-liter biturbomotor en tover een lach op het gezicht van uzelf en uw passagiers.  

slide

Meer informatie.

Meer informatie over de BMW X6M? Vul dan ons contactformulier in en wij geven u graag meer informatie over de BMW X6M.

MINI

Ekris MINI

Ontdek alles over MINI.