De nieuwe BMW 330e

Plug in Hybrid

De nieuwe BMW 330e

De BMW 330e* staat voor typerend BMW rijplezier, vermogen en maximale efficiëntie. De toonaangevende technologie BMW eDrive maakt een grotere actieradius van maximaal 59 km puur elektrisch mogelijk – en dat bij een aanzienlijk lagere CO2-emissie.

 

Puur rijplezier.

De nieuwe BMW 330e* wordt aangedreven door 252 pk puur rijplezier. De BMW Plug-in Hybride ontvouwt met zijn uiterst efficiënte combinatie van een elektromotor en de BMW TwinPower Turbo 4-cilinder benzinemotor een revolutionaire aandrijfkracht. Klaar om alles opnieuw te ontdekken.

Rijprogramma's

Rijprogramma's

Bij de eDrive aandrijving kunnen de rijprogramma's HYBRID, ELECTRIC en BATTERY CONTROL via eigen toetsen worden geselecteerd. Zo is de Plug-in Hybride BMW eenvoudig en snel af te stemmen op verschillende rijsituaties. Starten gebeurt altijd in rijprogramma HYBRID, dat een optimaal samenspel van verbrandings- en elektromotor garandeert.

Connectiviteit

Connectiviteit

De laadstatus van de accu, de resterende actieradius of de locatie van het dichtstbijzijnde laadstation: met de BMW Connected App kunnen de actuele verbruiks- en efficiëntiewaarden van uw BMW 330e iPerformance* altijd worden opgeroepen. Met de Remote functies kan bovendien het opladen worden geregeld en kan de efficiëntie van elke rit worden gemeten en dankzij nuttige tips voor een grotere actieradius worden geoptimaliseerd. Voor het perfecte klimaat kan de temperatuur in uw BMW heel eenvoudig vooraf worden ingesteld via de iDrive Controller of de BMW Connected App.

XtraBoost

XtraBoost

In het rijprogramma XtraBoost ondersteunt de elektromotor de verbrandingsmotor met tot 30 kW (41 pk) extra vermogen. Daarbij reageert de aandrijving nog nauwkeuriger op het gaspedaal. De duidelijk waarneembare boost-functie resulteert in uitmuntende acceleratiekracht en zorgt zo voor een unieke, zeer sportieve rijbeleving.

Actieradius en opladen.

Nieuwe doelen stellen: met zijn puur elektrische actieradius van 60 km* is de BMW 330e iPerformance* de perfecte begeleider. De energie hiervoor wordt opgeslagen in de vloeistofgekoelde hoogvoltage-accu die eenvoudig en snel thuis via een normaal 230V-stopcontact kan worden opgeladen in minder dan 5 uur. Met het hogere laadvermogen van de BMW i Wallbox duurt dit ca. 2.50 uur. U kunt uw BMW Plug-in Hybride met behulp van een als Origineel BMW Accessoire verkrijgbaar snoer ook onderweg opladen aan openbare laadpalen.

slide
slide
slide

Innovatief aandrijvingsconcept.

Het innovatieve aandrijvingsconcept van de BMW 330e iPerformance* bestaat uit de nieuwe, nog krachtigere BMW TwinPower Turbo 4-cilinder benzinemotor, de uiterst efficiënte eDrive elektromotor en BMW EfficientDynamics technologieën. Het resultaat: meer vermogen, betere acceleratie en aanzienlijk lager brandstofverbruik. In cijfers uitgedrukt: het systeemvermogen bedraagt 185 kW* (252 pk*) en 420 Nm* koppel bij een gemiddeld brandstofverbruik van 1,7 l/100 km. De BMW 3 Serie Plug-in Hybride versnelt van 0 naar 100 km/h in 6,0 seconden en haalt een topsnelheid van 230 km/h*.

 

*Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 3 Serie Sedan varieert tussen de 4,2 en 6,1 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 110 en 139 g/km. Data op basis van peildatum 01-10-2018.

Bereken uw inruilwaarde

Inruilvoorstel aanvragen

BMW i opladen.

Lees meer over uw BMW opladen.