DE NIEUWE BMW X4.

Expressief sportief.

DE NIEUWE BMW X4.

Zet nieuwe maatstaven.

De nieuwe BMW X4 zet nieuwe maatstaven op het gebied van design en sportiviteit. Dankzij de coupé-achtige lijnen maakt de X4 direct indruk. Met zijn uitmuntende prestaties en innovatieve lichtgewicht contructie biedt de nieuwe X4 ultiem rijplezier. Ontdek hem bij Ekris!

 

  • Expressief exterieur met coupé-lijnen
  • Extreme M performance dankzij 353 pk en 500 Nm
  • Elegant en sportief interieur met Sensatec-dashboard
  • Beschikt over de meest intelligente assistentiesystemen ter wereld
  • Innovatieve digitale services zorgen dat u altijd verbonden bent

UNIEKE RIJDYNAMIEK

De nieuwe BMW X4 is wendbaarder en biedt meer stuurpreciesie dankzij zijn lage zwaartepunt. Met een nieuwe techniek genaamd 'Variable Sport Steering' vergen de stuurbewegingen minder kracht. Deze eigenschap is zowel bij een sportieve- als een rustige rijstijl gewenst. 

slide
slide
slide

BMW X4 voorraad

Bekijk hier de actuele voorraad BMW X4 occasions bij Ekris en ontdek de mogelijkheden. Onze verkoopadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. 

Digitale services

slide

BMW HEAD-UP DISPLAY

Het full-colour BMW Head-Up Display projecteert voor het rijden relevante gegevens in het directe gezichtsveld van de bestuurder zodat die zich optimaal kan concentreren op de weg en het verkeer. Zo worden (uitrustingsafhankelijk) onder meer de actuele snelheid, aanwijzingen van de navigatie, de Speed Limit Info met weergave van inhaalverboden en telefoon- en entertainmentlijsten weergegeven.
slide

DRIVING ASSISTANT PLUS

De uitrusting Driving Assistant Plus biedt meer comfort en veiligheid in eentonige verkeerssituaties zoals files, langzaam rijdend verkeer of lange ritten in de stad, of onoverzichtelijke verkeerssituaties op provinciale wegen of snelwegen, en bij kruisingen of wisselen van rijstrook.
slide

DIGITAAL INSTRUMENTENPANEEL

Het multifunctionele instrumentenpaneel met Black Panel-technologie en een schermdiagonaal van 12,3 inch zorgt voor een indrukwekkende visuele omlijsting van de rijbeleving. Drie verschillende weergaven en hun specifieke kenmerken, elk grafisch en in kleur aangepast, zijn herkenbaar in de instrumentencombinatie: ECO PRO, COMFORT en SPORT.

slide

DOOR-TO-DOOR NAVIGATIE

Stipt op tijd en ontspannen aankomen op uw afspraak: de service 'Navigate door to door' van BMW Connected maakt het mogelijk. Na aankomst op de geselecteerde bestemming wordt u via uw smartphone of een daaraan gekoppelde smartwatch vanaf de geparkeerde BMW te voet naar de uiteindelijke bestemming genavigeerd.

VIDEO NIEUWE BMW X4