DE NIEUWE BMW X4.

Vanaf 14 juli in de showroom.

DE NIEUWE BMW X4.

Zet nieuwe maatstaven.

De nieuwe BMW X4 zet nieuwe maatstaven op het gebied van design en sportiviteit. Dankzij de coupé-achtige lijnen maakt de X4 direct indruk. Met zijn uitmuntende prestaties en innovatieve lichtgewicht constructie biedt de nieuwe X4 ultiem rijplezier. Vanaf 14 juli in de showroom! Ontdek hem nu alvast online bij Ekris.

 

  • Expressief exterieur met coupé-lijnen
  • Extreme M performance dankzij 353 pk en 500 Nm
  • Elegant en sportief interieur met Sensatec-dashboard
  • Beschikt over de meest intelligente assistentiesystemen ter wereld
  • Innovatieve digitale services zorgen dat u altijd verbonden bent

Meer stuurprecisie 

De nieuwe BMW X4 is wendbaarder en biedt meer stuurprecisie dankzij zijn lage zwaartepunt. Met een nieuwe techniek genaamd 'Variable Sport Steering' vergen de stuurbewegingen minder kracht. Deze eigenschap is zowel bij een sportieve- als een rustige rijstijl gewenst. 

slide
slide
slide

Prijs nieuwe BMW X4

De prijzen van de nieuwe BMW X4 zijn bekend! Vanaf € 62.995,- rijdt u de nieuwe BMW X4 xDrive20i, inclusief kosten rijklaar maken. Benieuwd naar het volledige prijsoverzicht? Download de prijslijst hieronder.

 

Download prijslijst

Afmetingen nieuwe BMW X4

De BMW X4 is niet alleen onderhuids doorontwikkeld, maar is ook in afmeting flink gegroeid. Bekijk hieronder de details. 

 

Afmeting in milimeters Nieuwe BMW X4 Voorganger  Verschil
Lengte 4,752 4,671 +81
Breedte 1,918 1,881 +37
Hoogte 1,621 1,624 -3
Wielbasis  2,864 2,810 +54

Highlights nieuwe BMW X4

slide

BMW Head-up Display

 

De nieuwe BMW X4 is uitgerust met het BMW Head-up Display. Een full-colour projectie op de voorruit geeft u als bestuurder alle actuele informatie zonder afleiding. Het Head-up Display kan bedient worden via de iDrive Controller. 

slide

Driving Assistent Plus

De functie Driving Assistent Plus ondersteunt uw comfort en veiligheid in eentonige situaties zoals files, langzaam rijden of onoverzichtelijke verkeerssituaties. Ook bij het wisselen van rijstroken en het oversteken van een kruising ondersteunt het systeem u als bestuurder. 

slide

Digitaal instrumentenpaneel

Het 12,3 inch digitale instrumentenpaneel in combinatie met de Ambiente verlichting aan de binnenzijde verwelkomen u van harte bij het in- en uitstappen van de auto. 

slide

Door-to-door navigatie

Stipt op tijd en ontspannen aankomen op uw afspraak: de service 'Navigate door to door' van BMW Connected maakt het mogelijk. Na aankomst op de geselecteerde bestemming wordt u via uw smartphone of een daaraan gekoppelde smartwatch vanaf de geparkeerde BMW te voet naar de uiteindelijke bestemming genavigeerd.

Bekijk de video!