Nieuwe BMW X6.

Buitengewoon in ieder opzicht.

Nieuwe BMW X6.

De nieuwe BMW X6 trekt de aandacht. Een uitgesproken en exclusief design benadrukt de zelfverzekerde uitstraling van de nieuwe BMW X6. De derde generatie van de BMW X6 kenmerkt zich door de atletische vormgeving met een dynamische daklijn en strakke schouderlijn. Onderhuids zorgt geavanceerde aandrijvings- en ondersteltechnologie voor een sportieve en luxe rijbeleving. Deze Sports Activity Coupé (SAC) is helemaal klaar voor de toekomst.

Exterieur.

De nieuwe BMW X6 verenigt de wendbare en veelzijdige rijeigenschappen van een Sports Activity Vehicle met de indrukwekkende looks van een coupé. De flanken van de nieuwe BMW X6 hebben herkenbare BMW proporties, een dynamische daklijn en een strakke schouderlijn. Zijn atletische design straalt kracht uit en wordt gekenmerkt door de grote BMW nierengrille.

Verlichte BMW nierengrille.

Verlichte BMW nierengrille.

De grote BMW nierengrille siert het front van de nieuwe BMW X6. Voor het eerst is ook optioneel de verlichte BMW nierengrille verkrijgbaar. De verlichte nierengrille geeft uw nieuwe BMW X6 een exclusief charisma. De verlichting wordt geactiveerd zodra u de nieuwe BMW X6 opent of sluit. De bestuurder kan de verlichting ook handmatig in- en uitschakelen. Ook is het mogelijk om met de verlichting van de grille aan te rijden. 

BMW Laserlight.

BMW Laserlight.

BMW Laserlight met Adaptieve LED koplampen en grootlichtassistent is optioneel verkrijgbaar op de nieuwe BMW X6 en draagt bij aan een krachtig ogende voorzijde. Met een lichtbundel die tot wel 600 meter ver reikt biedt BMW Selective Beam ongekende veiligheid onderweg. U kunt BMW Laserlight herkennen aan de blauwe, X-vormige elementen in de voor BMW specifieke dubbele koplampen.

BMW Velgen.

BMW Velgen.

Versterk de stoere en sportieve look van de nieuwe BMW X6 met de lichtmetalen velgen van BMW. Standaard wordt de derde generatie BMW X6 uitgerust met 19” lichtmetalen velgen. Vindt u dit niet groot genoeg dan kunt u verder kiezen uit een ruim aanbod velgen die variëren van 20 tot 22 inch.

Gegroeid.

Gegroeid.

Ten opzichte van zijn voorganger is de nieuwe BMW X6 26 millimeter gegroeid in de lengte (tot 4.935 mm). Ook in de breedte is de nieuwe X6 gegroeid, + 15 mm (tot 2.004 mm). Verder is de wielbasis toegenomen met 42 mm (tot 2.975 mm). Alleen in de hoogte is de nieuwe BMW X6 niet gegroeid. De nieuwe BMW X6 is namelijk 6 mm lager ten opzicht van zijn voorganger (tot 1.696 mm).  

Welcome Light Carpet.

Welcome Light Carpet.

Een warm welkom nog voordat u instapt in uw nieuwe BMW X6. Het Welcome Light Carpet projecteert een sfeervol lichtdesign op de grond voor uw portieren waardoor in-en uitstappen in het donker niet alleen leuker maar ook veiliger en comfortabeler wordt.

Interieur.

Binnenin de nieuwe BMW X6 ligt de focus op een exclusieve en dynamische rijbeleving. Duidelijke structuren zorgen voor een moderne en sportieve ambiance. De cockpit van de BMW X6 is voorzien van een nieuwe indeling en een nieuw design van bedieningselementen. Onveranderd is de op de bestuurder gerichte lay-out van de cockpit waar BMW om bekend staat.

Ambianceverlichting.

Ambianceverlichting.

Stap in en krijg direct een warm, ontspannen en behaaglijk gevoel in de nieuwe BMW X6 door de ambianceverlichting met contourverlichting in de voor- en achterportieren. U heeft keuze uit een zestal dimbare lichtdesigns: wit, blauw, oranje, brons, groen en sering.

Bekerhouders.

Bekerhouders.

Een warm kopje koffie of een koud flesje water? De bekerhouders met temperatuurregeling in de BMW X6 houden uw drankje onderweg lekker warm of juist lekker koel. U kunt de bekerhouders in de middenconsole afzonderlijk van elkaar instellen. Zo kunt u het ene drankje koel houden en het andere drankje warm houden. Bovendien geeft de ambianceverlichting, door middel van kleur, aan welke functie er gekozen is. Blauw voor koelen en rood voor warmhouden.

Cockpit.

Cockpit.

Twee 12,3” displays sieren de op de bestuurder gerichte cockpit van de nieuwe BMW X6. Het eerste display bevindt zich recht voor de bestuurder met daarin de digitale tellers. Op het tweede 12,3” display kunt u uw navigatiesysteem instellen of communiceren met uw BMW Intelligent Personal Assistant. Deze persoonlijke assistent leert u steeds beter kennen en kan u assisteren in uiteenlopende situaties.

Panoramadak.

Panoramadak.

Creëer een zee van ruimte en een ruimtelijk gevoel in uw nieuwe BMW X6. Het voorste deel van het glazen panoramadak kan automatisch geopend of gesloten worden met één druk op de knop. Het panoramadak is voorzien van een schuif-kantelfunctie voor het voorste deel, een windgeleider en een zonnescherm. 

Performance.

Direct vanaf de introductie is de nieuwe BMW X6 leverbaar in vier motoriseringen. Twee benzinemotoren (xDrive30d en M50i) en twee dieselmotoren (xDrive30d en M50d). Alle uitvoeringen van de nieuwe BMW X6 voldoen aan de emissienorm Euro 6d-TEMP. Standaard is de nieuwe BMW X6 uitgerust met een 8-traps steptronic transmissie. Een perfect afgesteld onderstelsysteem zorgt voor verbeterde sportieve reacties, meer comfort en offroad-prestaties. 

xDrive.

xDrive.

De nieuwste generatie van het BMW xDrive systeem verdeelt het aandrijfkoppel, afhankelijk van de situatie, variabel tussen de voor- en achterwielen. Zo geniet u van extra tractie, meer rijdynamiek en een hogere rijveiligheid ongeacht de situatie. De elektronisch geregelde krachtverdeling zorgt voor betere wendbaarheid en voorkomt tevens onder- of oversturen.

Driving Expierence Control.

Driving Expierence Control.

Met Driving Experience Control heeft u de keuze uit verschillende rijprogramma’s. Het standaard geactiveerde rijprogramma is Comfort, maar afhankelijk van uw voorkeur kunt u kiezen voor andere rijmodi. Met ECO PRO kiest u voor het op efficiëntie gerichte rijprogramma. Wilt u liever een nog dynamischere rit dan selecteert u de mode SPORT.  ADAPTIVE (uitvoeringsafhankelijk) is het interactieve rijprogramma dat constant het adaptieve onderstel, de besturing en de Steptronic automaat aanpast aan de actuele rijomstandigheden.

xOffroad Pack.

xOffroad Pack.

Altijd veilig en vlot onderweg met het xOffroad Pack. Dit pakket bevat vier rijprogramma’s waarmee het rijden op verschillende ondergronden vergemakkelijkt wordt. Zo heeft u altijd optimale grip in sneeuw, zand, grind of stenen. Met één druk op de knop activeert u de ideale instellingen voor de rijhoogte, het xDrive systeem, de transmissiecontrole, reactie op het gas en de corrigerende input van het DSC-systeem.

Motoriseringen.

Bij de introductie van de BMW X6 zijn er twee benzine- en twee dieselmotoren verkrijgbaar.

xDrive40i
M50i
xDrive30d
M50d
slide
slide
slide
slide

Nieuwsgierig geworden?

Bent u nieuwsgierig geworden naar de nieuwe BMW X6? Begin december kunt u de nieuwe BMW X6 bij ons in de showrooms verwachten. Al helemaal overtuigd van de nieuwe BMW X6? Vraag dan direct een offerte aan.