De BMW X2.

Absoluut uniek.

De BMW X2.

De nieuwe BMW X2 is stoer, expressief en ongekend sportief! Met zijn onmiskenbare design en sportieve DNA komt hij zelfverzekerd over. Het onderstel en de intelligente xDrive vierwielaandrijving garanderen onvervalst rijplezier. 

BMW Connected.

Send my routes to car.

Send my routes to car.

Met 'Send my routes to car' plant u slimme routes en verzendt u deze naar uw BMW voordat u instapt. BMW Connected+ herkent een laag brandstofpeil en voegt zo nodig een tankstop toe aan uw route.

Share live trip status.

Share live trip status.

Met 'Share live trip status' kunt u uw aankomsttijd en uw actuele locatie tijdens de rit veilig delen met vrienden en familie. De ontvanger kan via een link naar een website zien wat de bestemming van de BMW is en waar deze zich op dat moment bevindt, via een kaart.
Navigatie door to door.

Navigatie door to door.

Stipt op tijd en ontspannen aankomen op uw afspraak: de service ‘Navigate door to door’ van de BMW Connected App maakt het mogelijk. Na aankomst op de geselecteerde bestemming wordt u via uw smartphone of een daaraan gekoppelde smartwatch vanaf de geparkeerde BMW te voet naar de uiteindelijke bestemming genavigeerd.

Expressief design.

De BMW X2 maakt direct indruk. Zijn sportieve design gecombineerd met de langgerekte statuur van een coupé biedt een uniek aanzicht. Toch is de BMW X2 onmiskenbaar lid van de BMW X-Familie. De X2 is korter en meer dan zeven centimeter lager dan de BMW X1, toch heeft hij wel dezelfde wielbasis.   De C-stijlen vallen op door twee BMW features: de kenmerkende BMW Hofmeister knik en het BMW logo, dat voor het eerst op deze plek is te vinden op een X model. De Hofmeister knik is licht verlengd en maakt visueel onderdeel uit van het portier. Dit versterkt het sportieve uiterlijk van deze Sports Activity Coupe. Het ronde BMW beeldmerk heeft designelementen van de klassieke BMW 2000 CS en BMW 3.0 CSL.

 

Afmetingen

De nieuwe BMW X2 is 4,36 meter lang, 2,09 meter breed en 1,52 meter hoog. De wielbasis bedraagt 2,67 meter. 

Vanafprijs.

De BMW X2 is leverbaar vanaf € 45.710,-. Bekijk voor alle prijzenlijst en varianten de prijzenlijst. 

Interieur.

Het interieur van de BMW X2 heeft typische BMW elementen. Het complete interieur is sterk op de bestuurder gericht. Alle bedieningsorganen liggen perfect binnen handbereik en informatie is in een oogopslag te zien. De bestuurder ervaart de

sportiviteit van de BMW X2 in elk opzicht. Ook de hoge zitpositie is typisch voor een BMW X model. Dit resulteert in goed zicht rondom. De bestuurder voelt zich heer en meester in elke situatie en de zitpositie biedt goed zicht op het dashboard en op de weg voor de auto.

 

Extra sportief: het optionele, met leder beklede multifunctionele M stuur met schakel-paddles ligt perfect in de handen en biedt vrij zicht op twee overzichtelijke ronde instrumenten.

slide
slide
slide
slide
slide

Innovatieve rijhulpsystemen.

De BMW X2 biedt niet alleen een brede selectie van rijhulpsystemen, maar beschikt ook over enkele uiterst geavanceerde technologieën. De op camera-input gebaseerde rijhulpsystemen, die verkrijgbaar zijn op de nieuwe BMW X2, dragen bij aan extra zekerheid en veiligheid op de weg onder verschillende rijomstandigheden. De optionele Driving Assistant bestaat uit Lane Departure Warning, Speed Limit Info met No Passing Info display, het BMW Selective Beam anti- verblindingssysteem High Beam Assistant, evenals Collision Warning en Pedestrian Warning met City Braking functie.

 

Als aanvulling op deze systemen biedt Driving Assistant Plus extra functies, zoals Active Cruise Control met Stop & Go. Dit systeem behoudt tussen 30 en 140 km/u een door de bestuurder ingestelde snelheid maar ook een veilige afstand tot voorliggers. Traffic Jam Assistant is een andere handige voorziening en draagt bij snelheden tot 60 km/u in files zorg voor het behouden van een geschikte afstand tot voorliggers en remt en versnelt automatisch. Traffic Jam Assistant heeft verder een lane-keeping functie waarbij het systeem met behulp van stuurondersteuning de auto binnen de wegbelijning houdt. De bestuurder hoeft slechts één hand op het stuurwiel te houden om dit systeem te laten functioneren.