BMW X3 xDrive 30e.

Plug-In Hybrid.

BMW X3 xDrive 30e.

De BMW X3 xDrive30e brengt twee werelden samen: De efficiëntie van de elektromotor en het bereik van een verbrandingsmotor. Daarmee is de BMW X3 de eerste SUV die BMW aanbiedt met drie soorten aandrijflijnen: Enkel een verbrandingsmotor, een plug-in hybride én in 2020 de volledig elektrische BMW iX3. 

 

Driving Experience Control.

Driving Experience Control.

Via Driving Experience Control heeft u keuze uit de rijprogramma's Eco Pro, Comfort, Sport en Sport+. Ieder programma beïnvloedt op zijn eigen manier het onderstel en de aandrijving van de BMW X3. Zo is het rijprogramma Eco Pro beschikbaar voor optimale efficiëntie terwijl het Sport+ programma tot wel 30kW extra vermogen levert voor een extra dynamische rij-ervaring. 

Laadklep inclusief laadstatus.

Laadklep inclusief laadstatus.

De oplaadaansluiting wordt volledig beschermt tegen verschillende weersomstandigheden. De oplaadaansluiting bevindt zich namelijk achter een daarvoor bestemde klep. Via de LED-weergave is de actuele laadstatus eenvoudig af te lezen. 

Akoestische voetgangersbescherming

Akoestische voetgangersbescherming

Omdat de BMW X3 xDrive30e tot 50 kilometer volledig elektrisch (en dus geruisloos) kan rijden, is de auto uitgerust met akoestische voetgangersbescherming. Bij snelheden tot 30 kilometer per uur maakt de X3 xDrive30e een aangenaam geluid om voetgangers te waarschuwen voor de naderende auto. 

Plug-in hybride aandrijving.

De plug-in hybride aandrijving in de BMW X3 xDrive30e bestaat uit een 4-cilinder benzinemotor met BMW TwinPower Turbo techniek en een elektromotor. Het systeemvermogen bedraagt 252pk en kan tijdelijk worden verhoogd met 41pk door gebruik te maken van het piekvermogen van de elektromotor. De X3 xDrive30e accelereert in 6,5 seconden van 0 naar 100 kilometer per uur. Puur rijplezier!

 

Actieradius.

De BMW X3 xDrive30e heeft dankzij de nieuwste accutechnologie een volledig elektrische actieradius van 50 kilometer. Het gecombineerde verbruik is slechts 2,4 liter per 100 kilometer. 

slide
slide
slide

Bagageruimte.

Omdat de accu in de BMW X3 xDrive30e op innovatieve manier is verwerkt, is de bagageruimte gelijk ten opzichte van de BMW X3 met verbrandingsmotor. De Plug-In Hybride variant biedt tot wel 450 liter bagageruimte. 

Bereken uw inruilwaarde

Inruilvoorstel aanvragen

BMW i opladen.

Lees meer over uw BMW opladen.