DE BMW X4.

Zet nieuwe maatstaven.

De nieuwe BMW X4 zet nieuwe maatstaven op het gebied van design en sportiviteit. Dankzij de coupé-achtige lijnen maakt de X4 direct indruk. Met zijn uitmuntende prestaties en innovatieve lichtgewicht constructie biedt de nieuwe X4 ultiem rijplezier. Nu in de showroom! Ontdek hem nu online en vraag een vrijblijvende proefrit aan.

Highlights BMW X4.

slide

BMW Head-up Display.

 

De nieuwe BMW X4 is uitgerust met het BMW Head-up Display. Een full-colour projectie op de voorruit geeft u als bestuurder alle actuele informatie zonder afleiding. Het Head-up Display kan bedient worden via de iDrive Controller. 

slide

Driving Assistent Plus.

De functie Driving Assistent Plus ondersteunt uw comfort en veiligheid in eentonige situaties zoals files, langzaam rijden of onoverzichtelijke verkeerssituaties. Ook bij het wisselen van rijstroken en het oversteken van een kruising ondersteunt het systeem u als bestuurder. 

slide

Digitaal instrumentenpaneel.

Het 12,3 inch digitale instrumentenpaneel in combinatie met de Ambiente verlichting aan de binnenzijde verwelkomen u van harte bij het in- en uitstappen van de auto. 

slide

Door-to-door navigatie.

Stipt op tijd en ontspannen aankomen op uw afspraak: de service 'Navigate door to door' van BMW Connected maakt het mogelijk. Na aankomst op de geselecteerde bestemming wordt u via uw smartphone of een daaraan gekoppelde smartwatch vanaf de geparkeerde BMW te voet naar de uiteindelijke bestemming genavigeerd.

Prijs BMW X4.

De prijzen van de nieuwe BMW X4 zijn bekend! Vanaf € 65.353,- rijdt u de nieuwe BMW X4 xDrive20i, inclusief kosten rijklaar maken. Benieuwd naar het volledige prijsoverzicht? Download de prijslijst hieronder.

slide
slide
slide

Meer stuurprecisie.

De nieuwe BMW X4 is wendbaarder en biedt meer stuurprecisie dankzij zijn lage zwaartepunt. Met een nieuwe techniek genaamd 'Variable Sport Steering' vergen de stuurbewegingen minder kracht. Deze eigenschap is zowel bij een sportieve- als een rustige rijstijl gewenst. 

Bekijk de video!

Bereken uw inruilwaarde

Inruilvoorstel aanvragen

Voorraad BMW's