De nieuwe BMW X5.

Stoer, krachtig, elegant.

De nieuwe BMW X5.

De nieuwe BMW X5 is imposant, innovatief en krachtiger dan ooit. De ultieme SAV (Sports Activity Vehicle) van BMW is onderhuids volledig vernieuwd en heeft een aangescherpt design. Bovendien is de nieuwe BMW X5 uitgerust met nieuwe technologieën die maximale veiligheid en rijcomfort garanderen. 

 

Highlights.

Digital Key.

Digital Key.

Uw auto openen met uw smartphone? Met de BMW Digital Key is het vanaf nu mogelijk. Download de digitale sleutel via de BMW ConnectedDrive App op uw smartphone en ontgrendel de auto met uw smartphone of start de motor van een afstand! 

Navigatie door-to-door.

Navigatie door-to-door.

Stipt op tijd en ontspannen aankomen. Navigate Door to Door navigeert u de laatste respectievelijk eerste meters vanaf uw BMW naar uw bestemming en weer terug. U krijgt snelle toegang tot de voetgangersnavigatie op uw smartphone, ondersteund door informatie van uw Connected Onboard Screen en push-meldingen van de BMW Connected App.

Altijd up-to-date.

Altijd up-to-date.

Uw BMW moet up-to-date zijn en voorzien van de nieuwste software? Met Remote Software Upgrade is en blijft uw BMW altijd actueel. Comfortabel, veilig en stressvrij, zonder dat u een bezoek hoeft te brengen aan uw BMW Servicepartner. De upgrades worden ‘over the air’ geïnstalleerd, zoals u dat ook kent van de smartphone.

Nieuwe designtaal.

De voorzijde van de nieuwe BMW X5 maakt direct indruk. De grotere nierengrille, indrukwekkende luchtinlaten en markante koplampen stralen vastberadenheid uit. De fijne lijn die over de flanken van de SAV loopt, versterkt bovendien de krachtige schouders van de carrosserie. De diagonale lijnen aan de achterzijde geven de BMW X5 compacte, stoere looks.

BMW X5 xDrive45e iPerformance.

Het innovatieve aandrijvingsconcept van de BMW X5 xDrive45e iPerformance bestaat uit de nieuwe, nog krachtigere BMW TwinPower Turbo 6-cilinder benzinemotor en de uiterst efficiënte eDrive elektromotor. Het systeemvermogen bedraagt 290 kW (394 pk) en 600 Nm koppel bij een gemiddeld brandstofverbruik van 2,1 l/100 km. De BMW X5 Plug-in Hybride is goed voor een acceleratie van 0 tot 100 km/h in slechts 5,6 seconden. Een indrukwekkende performance die dankzij BMW EfficientDynamics technologieën pure rijdynamiek belooft en tegelijkertijd nog zuiniger is in het gebruik. Ook de CO2-emissie kon aanzienlijk worden verlaagd tot 49 g/km.

Elegante materialen.

Binnenin de nieuwe BMW X5 waant u zich in een luxe omgeving, inclusief stijlvolle glaselementen en ambianceverlichting. Dankzij de natuurlijke geuraroma's van het Ambient Air Pakket kunt u uw auto helemaal eigen maken. Het optionele Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System zorgt voor een perfecte sound onderweg.

 

Prijslijst.

De BMW X5 is leverbaar vanaf € 86.894,-. Download de prijslijst hieronder.

 

 

BMW X5M.

De BMW X5 M trekt direct ieders aandacht. Zijn krachtige proporties maken indruk en benadrukken het sportieve karakter van de BMW X5 M. Zijn ongeëvenaarde rijdynamiek maken de BMW X5 M simpelweg uniek en een genot te rijden. Neem plaats achter het stuur en ervaar de luxe en sportiviteit van de BMW X5 M.

Meer ruimte en comfort.

De bagageruimte van de nieuwe BMW X5 is ruimer dan ooit. Met een bagageklep waarvan zowel het bovenste- als het onderste gedeelte elektrisch te openen is, maakt de nieuwe BMW X5 inladen extra eenvoudig. Bovendien is de achterklep met Comfort Acces te openen middels een korte, gerichte voetbeweging onder de achterbumper. 

 

 

slide
slide
slide
slide

Nieuw bedieningsconcept.

Het innovatieve bedieningsconcept BMW Operating System 7.0 biedt een compleet nieuw legio aan mogelijkheden. Bediening via gebaren, spraak, touchscreen en het vertrouwde iDrive systeem zijn mogelijk. U kiest zelf welke manier voor u het beste is.

Bereken uw inruilwaarde

Inruilvoorstel aanvragen

VOORRAAD BMW'S

MINI
Ekris MINI

Ekris MINI

Ontdek alles over MINI.