BMW X5 xDrive45e.

Plug-In Hybrid.

BMW X5 xDrive45e.

De BMW X5 xDrive45e neemt duurzaam en verantwoord de leiding. Dankzij de innovatieve eDrive technologie pakt de Plug-In Hybrid een grote voorsprong. Meer vermogen, een betere acceleratie, grotere actieradius en een aanzienlijk lager brandstofverbruik.

ConnectedDrive.

ConnectedDrive.

Het verbruik van de BMW X5 xDrive 45e wordt in de BMW ConnectedDrive App weergegeven. Ook worden in deze innovatieve App specifieke gegevens weergegeven zoals laadstatus van de accu, de resterende actieradius en de dichtsbijzijnde laadstations.

Energiemanagement.

Energiemanagement.

Intelligent energiemanagement speelt een centrale rol in de BMW X5 xDrive45e. Zo wordt er door het navigatiesysteem bijvoorbeeld berekend welk traject het meest geschikt is voor optimaal gebruik van de elektromotor of voor het opladen van de hoogvoltage-accu. De BMW X5 xDrive45e beschikt bovendien over verschillende aandrijfmodi waarmee de bestuurder veel invloed heeft op het reële verbruik.

Aandrijving

Het innovatieve aandrijvingsconcept van de BMW X5 xDrive45e iPerformance bestaat uit de nieuwe BMW TwinPower Turbo 6-cilinder benzinemotor en de uiterst efficiënte eDrive elektromotor. Met een vermogen van 394 pk en 600 Nm koppel en een gemiddeld brandstofverbruik van 2,1 l/100 km combineert de Plug-In Hybrid het beste van twee wereldden.

 

Binnen 5,6 seconden sprint de X5 xDrive45e van 0 naar 100 kilometer per uur. Een indrukwekkende performance die dankzij BMW EfficientDynamics technologieën pure rijdynamiek belooft en tegelijkertijd nog zuiniger is in het gebruik. Ook de CO2-emissie is aanzienlijk verlaagd tot 49 g/km.

slide
slide

Bagageruimte.

Omdat de accu in de bodem van de BMW X5 xDrive45e is gemonteerd, is zijn zwaartepunt lager dan bij een SUV met conventionele aandrijving. Deze slimme plaatsing heeft niet alleen positieve invloed op het rijgedrag, ook de bagageruimte is nauwelijks kleiner dan in een reguliere BMW X5. Als alle zitplaatsen in gebruik zijn, bedraagt de inhoud 500 liter; met neergeklapte achterbank is 1.716 liter laadvolume beschikbaar. De inhoud van de brandstoftank bedraagt 69 liter – zeer geschikt voor lange afstanden.

Bereken uw inruilwaarde

Inruilvoorstel aanvragen

BMW i opladen.

Lees meer over uw BMW opladen.

MINI

Ekris MINI

Ontdek alles over MINI.