BMW X6.

Grenzeloos krachtig.

Krachtig en atletisch. De robuuste uitstraling van een BMW X model, en tegelijkertijd de sportieve trekken van een coupé. De BMW X6 verlegt alle grenzen. Zijn sterke BMW TwinPower Turbo motoren verenigen dynamiek en efficiency. BMW xDrive staat garant voor uitmuntende tractie, op iedere ondergrond en bij elk weertype. Ontdek snel meer!

Highlights.

slide

Design

Neem de leiding: de BMW X6 is gebouwd om onderweg te zijn. Zijn vorm straalt energie en prestatiegerichtheid uit, alsmede ongetemde dynamiek – en dat al bij stilstand. Een design dat pure vastberadenheid ademt. Met zijn brede schouders en de vier wielen stevig op de grond toont hij zijn X-genen. Tegelijkertijd verleent de coupé-achtige daklijn de BMW X6 een onmiskenbaar karakter. Een combinatie die deze Sports Activity Coupé uniek maakt.

slide

Rijdynamiek

Het standaardonderstel van de BMW X6 vestigt al maatstaven. BMW xDrive staat garant voor uitmuntende tractie, op iedere ondergrond en bij uitzonderlijke omstandigheden. Daarbij komen een optimale spoorstabiliteit en een uitmuntende handling. Als optie kunt u bovendien kiezen voor de adaptieve onderstelpakketten – voor nog meer rijplezier.

slide

Uitrustingen

Het Design Pure Extravagance omvat vele unieke details. Met het M Sportpakket maakt u uw BMW X6 nog atletischer. En de uitrustingen van BMW Individual verlenen de BMW X6 luxueuze exclusiviteit. En alles wat u verder voor een geslaagd optreden kunt gebruiken vindt u in het assortiment van originele BMW accessoires.

Interieur.

Het interieurdesign heeft een exclusief sportdesign en een luxe afwerking. De cockpit is volledig afgestemd op de bestuurder. De sportieve voorstoelen geven een perfecte ondersteuning bij bochten. Door de hogere zitpositie heeft u optimaal zicht over de weg. De lederen bekleding en interieurlijsten zijn van de beste kwaliteit. 

Exterieur.

Breed. Gespierd. Dynamisch. De BMW X6 verenigt de robuuste uitstraling van een BMW X model met de sportiviteit van een coupé. De voorzijde ademt vastberadenheid. Machtige luchtinlaten geven een hint naar de kracht die erachter schuil gaat. De grote, sportief gestileerde dubbele nieren versterken de atletische vormtaal. De combinatie met dubbele ronde koplampen en ver naar buiten geplaatste mistlampen maakt de BMW X6 nog stoerder.

Vanafprijs.

De BMW X6 is leverbaar in drie varianten: BMW X6 xDrive30D, BMW X6 xDrive40D en BMW X6 M50D. De vanafprijs van de BMW X6 is € 107.639,-. Bekijk de prijslijst voor alle prijzen.

slide
slide

Bang & Olufsen High-End Surround Sound System

Het Bang & Olufsen High End Surround Sound System met nieuwe Dirac Dimensions signaalverwerking creëert een levendige akoestiek, voor een voortreffelijk geluid. Daarvoor zorgen zestien luidsprekers met een vermogen van 1.200 watt, inclusief een automatisch omhoogschuivende centerspeaker in het dashboard van de BMW X6. Deze speaker met Acoustic Lens Technology is er voor de middentonen en levert een consistent geluid op elke zitplaats op. Er zijn twee soundsettings om uit te kiezen: Studio voor een loepzuiver authentiek geluid en Expanded voor een gesimuleerde vergroting van de akoestische ruimte. De verlichting van de individuele luidsprekerroosters vervolmaakt de audiovisuele beleving.

Bereken uw inruilwaarde

Inruilvoorstel aanvragen

VOORRAAD BMW'S