De nieuwe BMW X7.

Een nieuwe dimensie van luxe.

De nieuwe BMW X7 is het ruimste BMW X Model tot dusver. De exclusieve en luxe SUV biedt sensationele ruimte met een topklasse design. De geavanceerde aandrijflijnen en ondersteltechnologie garanderen een onovertroffen combinatie van off-roadprestaties en comfort.

Excellente afwerking.

slide

BMW Live Cockpit Professional.

De nieuwe BMW X7 is standaard uitgerust met de nieuwe BMW Live Cockpit Professional. Deze bestaat uit een 12,3 inch digitaal instrumentenpaneel en een Control Display. Bij de introductie in maart 2019 is de nieuwe BMW X7 tevens beschikbaar met BMW Intelligent Personal Assistant. Dit intelligente systeem reageert op het commando "Hey BMW" en helpt u met het gebruik van alle functies in de auto. Zo kunt u met uw stem de navigatie activeren of naar een bepaalde locatie navigeren.

slide

Digital Key.

Waarom uw autosleutel gebruiken als u uw smartphone bij zich heeft? Met de Digital Key kunt u uw BMW ver- en ontgrendelen via uw BMW Connected App. U kunt zelfs de motor op afstand starten!

slide

Welcome Light Carpet.

Het Welcome Light Carpet projecteert elegante verlichting voor de autoportieren en verzorgt een uitnodigende ambiance. In- en uitstappen in het donker wordt daarmaa nog veiliger en comfortabeler.

slide

Bekerhouders met temperatuurregeling.

De bekerhouders in het middenconsole kunnen dranken afzonderlijk koelen of warm houden. De ambianceverlichting geeft bovendien de temperatuur aan, blauw voor koelen en rood voor warmhouden.

Het grootse interieur van de nieuwe BMW X7.

Het bijzonder moderne en tijdloze design in het interieur van de nieuwe BMW X7 creërt een unieke ambiance. De standaard drie zitrijen bieden in totaal ruimte voor zeven personen. Alle stoelen zijn bovendien elektrisch verstelbaar. De inhoud van de bagageruimte is te vergroten van 360 liter tot maximaal 2.120 liter. Tot de standaarduitrusting behoren onder meer Vernasca-lederen bekleding, automatische airconditioning met vier klimaatzones, een driedelig glazen panoramadak en sfeerverlichting inclusief Welcome Light Carpet en Dynamic Interior Light.

Indrukwekkende proporties.

 

 

De nieuwe BMW X7 is met een lengte van 5,15 meter, een breedte van 2 meter en een hoogte van 1,80 meter het grootste X Model tot dusver. Zijn imposante uiterlijk wordt benadrukt door de uitzonderlijk grote nierengrille, scherpe lijnen en kenmerkende LED-verlichting.

Vanafprijs.

De nieuwe BMW X7 is leverbaar vanaf € 118.495,-. Bekijk de prijslijst voor alle varianten en prijzen.

slide
slide
slide
slide

Sublieme aandrijftechnologie.

Vanaf de introductie is er keuze uit een zes-cilinder-in-lijn benzinemotor met een vermogen van 340pk voor de BMW X7 xDrive40i (verbruik gecombineerd: 8,7-9,0 l/100 km; CO2- emissie gecombineerd: 198-205 g/km*) en twee zescilinder-in-lijn dieselmotoren met 195 kW (265 pk) in de BMW X7 xDrive30d (verbruik gecombineerd: 6,5-6,8 l/100 km; CO2-emissie gecombineerd: 171-178 g/km*) en 294 kW (400 pk) in de BMW X7 M50d (verbruik gecombineerd: 7,0-7,4 l/100 km; CO2-emissie gecombineerd: 185-193 g/km*). Alle krachtbronnen beantwoorden aan de Euro 6d-TEMP emissienorm en zijn gekoppeld aan een 8- traps Steptronic automaat.

 

BMW xDrive intelligente vierwielaandrijving zorgt voor optimale tractie en grip op asfalt en onverharde ondergrond, waarbij het accent ligt op achterwielaandrijving voor maximale efficiency. Het M Sport achterdifferentieel met elektronisch aangestuurde sperfunctie zorgt voor een nog dynamischere wegligging. Dit differentieel is standaard op de BMW X7 M50d en optioneel verkrijgbaar voor de BMW X7 xDrive40i.

Bekijk de video

Bereken uw inruilwaarde

Inruilvoorstel aanvragen

VOORRAAD BMW'S