Nieuwsitem

Aflevering twee nieuwe BMW i8 Carbon Edition

Afgelopen week leverde collega Sjoerd Rikken bij Ekris Arnhem maar liefst twee unieke BMW i8 Carbon Editions af aan Djordi en Tim van Bar Company. Wat motiveert deze jonge ondernemers om deze bijzondere bolides te rijden?

 

Djordi te Nijenhuis en Tim Wildenbeest willen met hun bedrijf Bar Company van waarde zijn voor iedereen die een evenement of feest organiseert. Het is hun missie om samen mensen te laten genieten en een glimlach te bezorgen alsof het hun eigen event is. "Omdat deze wagen hybride is, past hij helemaal in de duurzaamheidsstrategie van Bar Company. Daarnaast is een BMW i8 rijden een feestje op zich, waarbij het onmogelijk is om niet te genieten of te glimlachen" aldus Tim.

 

BMW i8 Carbon Edition

De BMW i8 Carbon Edition is uitgevoerd in de bijzondere lakkleur Carbonschwarz met Frozen Grey metallic accenten, die het sportieve karakter van de auto extra benadrukken. Het interieur van dit bijzondere model is uitgevoerd in cognac-kleurig leder en sportief zwart stiksel in de stoelbekleding. Deze hybride sportauto is verder uitgerust met 20 inch lichtmetalen wielen. De BMW i8 Carbon Edition is een exclusieve uitvoering waarvan slechts 12 stuks zijn geproduceerd, uitsluitend voor de Nederlandse markt!

 

Bekijk de video hier