Nieuwsitem

Gegarandeerd 4% bijtelling met de BMW i3.

De verhoging van de bijtelling van 4 naar 8 procent is de meest besproken uitkomst van klimaatakkoord dat op vrijdag 28 juni is gepresenteerd. Deze aanpassing in het bijtellingspercentage is per 1 januari 2020 van kracht, een jaar eerder dan verwacht. Tegelijk met de verdubbeling van het bijtellingspercentage wordt ook de grens van € 50.000 verlaagd naar € 45.000.

De levertijd van elektrische auto’s wordt nog belangrijker dankzij dit tussentijd veranderde kabinetsbeleid. De zakelijke rijder die wilt profiteren van 4% bijtelling is genoodzaakt de elektrische auto dit jaar nog op kenteken te laten zetten. In tegenstelling tot veel andere elektrische auto’s kan de geheel naar eigenwens samengestelde BMW i3 binnen anderhalve maand worden geleverd. Momenteel zijn er nog 1.000 exemplaren te configureren die met zekerheid in 2019 geleverd kunnen worden.

De BMW i3 niet alleen aantrekkelijk wegens de 4% bijtelling en snelle levering. Er is nog een reden om voor de dit premium elektrische model te kiezen: het is eveneens de duurzaamste elektrische auto op de markt. Er is hierbij rekening gehouden met de complete keten, van grondstofwinning tot recycling.


Bent u nieuwsgierig geworden of heeft u vragen naar aanleiding van dit artikel? Neem gerust contact met ons op of bekijk meer informatie over de BMW i3.

 

Contact opnemen

 

Meer informatie