Nieuwsitem

BMW X7 Edition Dark Shadow.

De BMW X7 Edition Dark Shadow is een speciale en gelimiteerde uitvoering van de BMW X7 waarvan er wereldwijd slechts 500 worden gemaakt. Slechts drie BMW X7 Edition Dark Shadow zijn gereserveerd voor ons land. Wilt u genieten van luxe, sportiviteit en exclusiviteit dan is de BMW X7 Edition Dark Shadow de auto voor u. De Edition Dark Shadow is verkrijgbaar op alle motoriseringen van de BMW X7 en kent een meerprijs van € 17.995,- op M Performance motoren of € 24.995,- op overige motoren.

 

 

Frozen Arctic Grey.

De eyecatcher op deze Limited Edition BMW X7 is de lakkleur; Frozen Arctic Grey metallic. Deze BMW Individual carrosseriekleur is voor het eerst verkrijgbaar op een BMW X model. Naast deze unieke lakkleur is de BMW X7 Edition Dark Shadow uitgerust met BMW Individual hoogglans Shadow Line accenten. Zo zijn de sierlijsten van de zijruiten, de spiegeldelen, nierengrille, Air Breather en de B- en C-stijlen van deze BMW X7 uitgerust in hoogglans zwart. De uitlaateindpijpen zijn uitgevoerd in zwart chroom en de exclusieve 22" lichtmetalen M wielen in Jet Black met matte afwerking maken de BMW X7 Edition Dark Shadow helemaal af.

 

Luxueus genieten.

Sportiviteit en luxe kenmerken niet alleen het exterieur, maar ook het interieur van de BMW X7 Edition Dark Shadow. Het interieur is afgewerkt in BMW Individual volledig lederen 'Merino' bekleding in de nieuwe kleur Nachtblau/Schwarz met contrasterend stiksel. Het dashboard is uitgevoerd in Nachtblau Nappa leder en de hemelbekleding in Nachtblau Alcantara, dit alles om een luxe ambiance te garanderen. BMW Individual interieurlijsten in edelhoutuitvoering 'Fineline' Schwarz met aluminium inleg inclusief Edition opschrift benadrukken de luxe uitstraling van het interieur. 

 

Standaarduitrusting.

De standaarduitrusting van de BMW X7 Edition Dark Shadow mag er zijn. Zo wordt deze gelimiteerde uitvoering geleverd als High Executive uitvoering met onder meer comfortstoelen voor en Warmte Comfort Pack. Ook een M Sportpakket, BMW Laserlight, Parking Assistant Plus en het CoPilot Pack behoren tot de standaarduitrusting. 

 

Meer informatie?

Heeft u interesse in een unieke BMW X7 of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij geven u graag meer informatie over de mogelijkheden.

 

MEER INFORMATIE AANVRAGEN

 

 

 slide
slide
slide
slide
slide
slide
MINI

Ekris MINI

Ontdek alles over MINI.