Nieuwsitem

Ekris grootste BMW i Agent van 2018

Dankzij het vertrouwen van onze klanten en relaties hebben wij in 2018 de meeste elektrische BMW's verkocht. Dat maakt ons de grootste BMW i Agent van Nederland en daar zijn we natuurlijk erg trots op! 

 

Focus op elektrisch

Binnen Ekris ligt een belangrijke focus op duurzame mobiliteit. "Elektrisch rijden is niet meer de toekomst. Elektrisch rijden is nu" aldus BMW i Manager Demian van Klingeren. "Bij Ekris laten wij de klant dan ook ervaren hoe het is om elektrisch te rijden in de praktijk. Zo is het bij ons mogelijk om 24 uur proef te rijden in de BMW i3. Pas dan ervaar je echt wat het is om elektrisch te rijden. Dat kun je bijna niet uitleggen met woorden" aldus Demian. 

 

Demian vervolgt: “Naast de mogelijkheid voor een 24 uurs- proefrit denken wij ook op zakelijk gebied graag mee met onze klanten. Zo hebben we in 2018 het eerste carsharing-project gestart bij Creative Valley en adopteren steeds meer van onze zakelijke relaties de BMW i3 en duurzame mobiliteit in hun wagenpark. Een mooie ontwikkeling die we graag in 2019 verder voortzetten.”

 

Ekris BMW i3 Sport Edition

Om te vieren dat wij de grootste BMW i Agent van 2018 zijn geworden, introduceert Ekris de gelimiteerde Ekris BMW i3 Sport Edition. Het sportpakket op deze Edition is tijdelijk éxtra scherp geprijsd, van € 1.423 voor € 995,-. Deze exclusieve Edition is uitgerust met onder andere:

  • 20" Lichtmetalen velgen
  • Aero-flap dorpels in hoogglans zwart
  • Ekris Edition badge 1 van 25
  • Spiegelkappen in de kleur Dark Grey
  • Sportonderstel met een verlaging van 10mm
  • Omlijsting wielkuipen in hoogglans zwart

 

Meer weten over deze gelimiteerde Edition? Klik op onderstaande button!

 

Bekijk actie