Nieuwsitem

Ekris lanceert eerste deelautoconcept met BMW i3 bij Creative Valley

Op vrijdag 18 mei lanceerde Ekris BMW haar eerste deelautoconcept met de BMW i3 bij Creative Valley in Nieuwegein. Het is een primeur voor Ekris BMW.

 

Het initiatief hiervoor komt bij Ekris vandaan. "Wij willen graag bijdragen aan een duurzame samenleving en elektrisch rijden onder de aandacht brengen bij onze doelgroep. Daarom zijn wij met meerdere partijen in gesprek gegaan over de mogelijkheden voor een deelautoconcept. Hierbij wordt een (elektrische) auto gedeeld door meerdere mensen. De belasting voor het milieu is minimaal en de flexibiliteit voor de berijder maximaal" aldus Demian van Klingeren, Manager BMW i bij Ekris. 

 

Behoefte aan flexibiliteit

Ekris is de samenwerking met Creative Valley aangegaan. Een deelautoconcept sluit aan bij het gedachtegoed dat Creative Valley uitdraagt. Zij zijn gehuisvest in een duurzaam gebouw en gericht op efficiënt en flexibel werken. Er is een groot aantal ZZP’ers werkzaam in een wisselende samenstelling. Zij reizen voornamelijk met het openbaar vervoer naar hun werkplek. Voor de externe afspraken bleek dat er behoefte aan flexibel vervoer was. Die behoefte is ingevuld met de elektrische deelauto, de BMW i3 van Ekris.

 

Concurrerend tarief

Medewerkers die een werkplek huren bij Creative Valley kunnen gebruik maken van de BMW i3 voor € 4 per uur ex btw met een maximum van € 39 per dag. Per kilometer betalen zij € 0,25. Daarmee zit Ekris zelfs onder het tarief van de een van de grootste aanbieders Greenwheels. Op 18 mei gaat het deelautoproject van start.

 

Over Creative Valley

Creative Valley biedt flexibele, high-end kantoorlocaties in Utrecht Papendorp. Hier vindt u losse werkplekken, serviced offices en vergaderconcepten. De ruimtes zijn te huur en alle aanvullende diensten en faciliteiten zijn gedeeld.