Nieuwsitem

Ekris M Performance Experience.

Sportief tot in de details. Met BMW M Performance Parts geeft u uw BMW het karakter dat bij u past. De originele BMW M Performance onderdelen en accessoires maken uw BMW nog sportiever en dynamischer. Zowel van buiten als van binnen. De overtreffende trap van rijplezier met het karakter van de autosport door het gebruik van lichtgewicht materialen als carbon en koolstofvezel.

 

BMW M Performance Parts is trotse partner van BMW Motorsport. Regelmatig neemt BMW M Performance Parts deel aan autoraces met BMW modellen die sterk overeenkomen met de serieproductieversie. De ervaringen die we opdoen in de autosport, nemen we mee als inspiratie voor de praktijk. Met een BMW voorzien van M Performance onderdelen heeft u het beste van 2 werelden. Het rijcomfort van BMW en de sportiviteit en uitstraling van BMW Motorsport.  

 

Ekris biedt u met BMW M Performance een extra bijzondere ervaring. Het Ekris M Performance Experience is een online beleving exclusief bij Ekris waar u alle BMW M Performance delen op de diverse modellen kunt bekijken en bestellen. Ook vind u hier de complete BMW Lifestyle Collectie. Voor de fans die geen genoeg kunnen krijgen van BMW zijn er wallpapers te  downloaden van de mooiste M Performance modellen. Benieuwd geworden naar de Ekris Performance Experience? Ontdek het hier.

 

ONTDEK DE EKRIS EXPERIENCEMINI

Ekris MINI

Ontdek alles over MINI.