Nieuwsitem

Ekris MINI Importeert voor jou

Vanaf nu is het ook mogelijk om je droom MINI door ons te laten importeren. Stel je zoekt die ene unieke MINI van een bepaald bouwjaar met een maximum aantal kilometers. En nog belangrijker, voorzien van de opties die jij onmisbaar vindt.

 

Stoelverwarming, sportstoelen, een bijzondere kleur, John Cooper Works pakket, Union Jack achterlichten, groot navigatiesysteem en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Aangezien elke MINI uniek is, kan het maar zo zijn dat jouw ideale MINI helemaal in het buitenland gezocht moet worden. Dan hebben wij gelukkig Ekris MINI Grenzeloos voor je.

 

Hoe werkt het?

Hoe werkt het? Heel makkelijk. Je geeft ons je zoekcriteria door en wij gaan voor jou op zoek. Waarom zou je dat niet zelf doen? Omdat het best ingewikkeld is. Je moet een betrouwbaar adres vinden, want je wilt natuurlijk wel dat jouw MINI helemaal in orde is.

 

Wij hebben de juiste contacten en de mogelijkheid om de onderhoudshistorie en de kilometerstand te verifiëren. Daarbij nemen we je ook nog alle administratieve handelingen uit handen. En dat zijn er nog al wat. Denk bijvoorbeeld aan de verplichte keuring door het RDW, het betalen van de BPM en BTW en de invoerrechten. Bovendien heb je bij het invoeren van een auto ook met de douane te maken. Voor ons allemaal gesneden koek.

 

Ook als je wil dat wij alleen het importproces verzorgen is dat mogelijk. Je zoekt dan zelf je droom MINI, onderhandelt zelf over de prijs en schaft de MINI aan. Wij nemen vervolgens het importproces uit handen. 

 

Wat kost het?

Wat moet dat dan allemaal kosten? Nou dat valt dus erg mee. Afhankelijk van de aanschafprijs van de MINI, berekenen wij een klein deel voor het uitvoeren van deze administratieve handelingen. Daarvoor gaan we op zoek naar jouw ideale MINI net zo lang tot we die gevonden hebben, we zorgen dat hij naar Ekris komt en dat alle formaliteiten geregeld zijn. Bovendien geven wij je ook nog 2 jaar MINI Occasions Next garantie. Jij hoeft pas weer wat te doen als wij de MINI blinkend en wel voor je klaar hebben staan, namelijk jouw MINI bij ons ophalen. Maar dat wil je zelf wel doen toch?

 

Meer weten?

Lees hier meer over onze importservice of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan.

 

Meer informatie