Nieuwsitem

Ekris MINI nieuwe hoofdsponsor NewMINIclub

Per 1 oktober 2018 zal Ekris MINI voor de aankomende drie jaar de hoofdsponsor zijn van de NewMINIclub. Op vrijdag 14 september is in Veenendaal het sponsorcontract door Ekris MINI en de NewMINIclub bekrachtigd. Ekris MINI is daarmee als hoofdsponsor de enige MINI dealer sponsor van de NewMINIclub. Met deze sponsoring kan de NewMINIclub er onder meer voor zorgen dat het forum verder ontwikkeld kan worden en dat de schatkamer aan informatie beschikbaar zal blijven op een stabiel en veilig platform.

 

Ekris MINI is al vele jaren sponsor van de NewMINIclub. Via de online webshop van Ekris MINI kunnen de leden van de NewMINIclub accessoires en onderdelen kopen met een extra, exclusieve korting van 10%. Samen met Ekris MINI zijn er ook al tal van evenementen gezamenlijk georganiseerd. De Ekris MINI nachtrit is daar een mooi voorbeeld van. Vanuit de Ekris MINI vestiging in Lelystad werd er een bijzondere en unieke rit naar de vestiging in Arnhem uitgezet. Vele tientallen MINI’s namen deel aan de nachtrit in januari, die ’s nachts van start ging en in de vroege ochtend eindigde.

 

Om de samenwerking met Ekris MINI verder op te zetten en om de NewMINIclub verder te laten doorgroeien en te professionaliseren zijn er in 2018 gesprekken gestart om te kijken hoe we elkaars krachten konden gaan bundelen. Dit heeft geresulteerd in een sponsorovereenkomst waarin Ekris MINI de NewMINIclub zal helpen om zowel in Nederland als ook internationaal te groeien en vooral nieuwe evenementen en diensten te kunnen aanbieden aan de Nederlandse MINI rijder(sters). Naast Ekris MINI zijn er ook vele kleinere sponsoren die ons al vele jaren ondersteunen en waar we uiteraard mee blijven samen werken.

 

Over de NewMINIclub

De NewMINIclub is opgericht in 2005 als online platform voor de New MINI welke sinds 2002 op de Nederlandse markt werd geïntroduceerd. Lid worden van de NewMINIclub is geheel kosteloos. Vanuit het online forum is de NewMINIclub in de afgelopen 13 jaar uitgegroeid tot de grootste NewMINIclub van Nederland. Via het forum en verschillende socialmedia kanalen informeren we de NewMINIclub leden over het laatste MINI nieuws. Hierbij kun je denken aan evenementen in binnen- en buitenland, handige tips en het organiseren van jaarlijkse ritten en bijeenkomsten waar liefhebbers van de NewMINIclub aan kunnen deelnemen.

 

Het forum is in de afgelopen 13 jaar een schatkamer aan informatie geworden voor alle generatie New MINI’s. Voor zowel de eerste generatie New MINI (R50) tot de laatste F56 is er veel informatie terug te vinden op ons forum. Zowel technisch als ook voor het laten modificeren van je MINI.