Nieuwsitem

Ekris nieuwe autopartner van Almere City FC

Ekris BMW & MINI is de nieuwe autopartner van Almere City FC. De samenwerking met de sponsor heeft een looptijd van drie jaar. Onderdeel van de deal is dat spelers en personeel van de club de mogelijkheid krijgen om tegen scherpe prijzen een MINI te leasen.

 

Alle auto’s worden geleverd door Ekris BMW & MINI in Lelystad, de officiële BMW en MINI dealer van Midden-Nederland. Ekris heeft altijd meer dan 250 nieuwe auto’s en occasions uit voorraad leverbaar. Ook op het gebied van leasing en financiering kan Ekris uitstekend adviseren.

 

De showroom en klantcontactruimtes van de vestiging in Lelystad worden volledig vernieuwd. Aanwinsten Ricardo Kip en Tim Receveur brachten onlangs al een bezoek aan onze nieuwe autopartner, om met een MINI terug te keren op de club.  

 

Floris Kruijsifix, vestigingsmanager van Ekris, reageert verheugd op de sponsordeal. "Door de samenwerking met Almere City FC aan te gaan willen wij onze merken nog meer zichtbaarheid geven in en om Almere. Een grote stad, die onderdeel is van ons verzorgingsgebied. Daarnaast sluiten de kernwaarden van de club goed aan bij onze kernwaarden. Ook wij zijn een ambitieus bedrijf, dat doelgericht te werk gaat. Ekris bestaat weliswaar al lang, maar we acteren als een jong bedrijf. Wij kijken dan ook uit naar een mooie samenwerking.”

 

"Wij zijn er trots op dat we als enige voetbalclub in Nederland een partnership hebben met MINI”, vertelt Wouter Griekspoor, commercieel manager van Almere City FC. "Het design van de auto heeft een eigenwijze uitstraling, wat weer naadloos aansluit bij één van de kernwaarden van de club. Ik heb er alle vertrouwen in dat we de komende drie jaar gezamenlijk vol gas vooruit gaan.”   

 

Bekijk hieronder de video