Nieuwsitem

We are back on the racetrack!

Ekris keert na een jaar afwezigheid terug in de autosport! Onder leiding van Ferry Monster van Ferry Monster Autosport zullen Jacky van der Ende en Max Veels de kleuren van Ekris gaan verdedigen in de BMW M2 Cup.

 

Ekris is al meer dan 30 jaar actief in de autosport en heeft in die dertig jaar meerdere nationale en internationale titels gewonnen in verschillende raceklassen. Onder het mom ‘Race on Sunday, sell on Monday’ koos Ekris er voor om te racen met auto’s die een sterke gelijkenis hebben met de auto’s in de showroom. De BMW M2 en BMW M2 Cup sluiten perfect aan bij die filosofie.

 

Het team wordt gerund door Ferry Monster Autosport en achter het stuur van de BMW M2 nemen Jacky van der Ende en Max Veels plaats.

 

Jacky van der Ende is geen onbekende voor Ekris. Zijn broer Ricardo van der Ende racete jarenlang zeer succesvol voor Ekris Motorsport en nu is het de eer aan Jacky van der Ende om de kleuren van Ekris te vertegenwoordigen. Op het CV van Jacky staan vele overwinningen en kampioenschappen waaronder het wereld kampioenschap in de Formule Ford.

 

Jacky gaat de BMW M2 delen met de snelle en talentvolle Max Veels. De 26-jarige Veels begon al op jonge leeftijd met karten en na een aantal jaren zonder autoracen stapte hij in 2019 over naar de Supercar Challenge. In zijn nog korte raceloopbaan heeft hij al veel indruk weten te maken en vier raceoverwinningen op zijn naam geschreven.

 

Teambaas Ferry Monster van Ferry Monster Autosport. “We hebben al flink getest en gaan helemaal voorbereid en zonder set-up verrassingen de strijd aan in de BMW M2 Cup”, aldus de enthousiaste teambaas.

 

De BMW M2 Cup gaat op 10 en 11 april van start met races op Circuit Park Zandvoort. De rest van de racekalender ziet er als volgt uit:

 

4 t.m 6 juni Spa-Francorchamps
16 t/m 18 juli Zolder
17 t/m 19 september Assen
16 -17 oktober Spa-Francorchamps
29 t/m 31 oktober Assen
13 november Zolder

 

BMW M2 Ekris Livery achterkant MINI
Ekris MINI

Ekris MINI

Ontdek alles over MINI.