Nieuwsitem

Ekris BMW Zeist blaast twintig kaarsjes uit.

Dit jaar viert Ekris Zeist haar 20-jarig jubileum, een mijlpaal om trots op te zijn. In het jaar 1999 werd autobedrijf Van Der Sluis in Zeist overgenomen door de gebroeders Van Ekris. De vestiging Ekris Zeist groeide al snel uit tot een van de meest betrouwbare en klantvriendelijke BMW dealers in de regio.

Na 12 jaar werd het pand te klein en verhuisde Ekris Zeist naar de huidige toplocatie aan de autoboulevard langs de A28. Deze verhuizing bleek een goede beslissing te zijn, aldus Erwin Lobenstein, vestigingsmanager bij Ekris Zeist. Erwin: “Klanten weten ons sindsdien nog beter te vinden en we zien de groei ook terug in de cijfers. Daarbij werken we met een team dat bruist van enthousiasme en vakmanschap en daar zijn we trots op.”

Hoe Ekris Zeist zich de komende 20 jaar zal ontwikkelen, daar durft Erwin nog geen uitspraken te doen. “We richten ons op de nabije toekomst. We willen verder groeien en waar mogelijk uitbreiden. Maar bovenal blijven we doen wat ons groot heeft gemaakt; het opbouwen en onderhouden van een lange termijnrelatie met onze klanten. Dat willen we in elk geval de komende 20 jaar continueren.”