Nieuwsitem

Ekris grootste BMW i dealer van Nederland.

Net als in 2018 heeft Ekris BMW ook in 2019 de meeste elektrische en hybride BMW’s verkocht waarmee zij voor het tweede jaar op rij de grootste BMW i dealer van Nederland zijn geworden. 

 

ONDERSCHEIDEND VERMOGEN
“Elektrisch rijden is niet meer weg te denken”, vertelt BMW i Manager Demian van Klingeren van Ekris BMW. “Afgelopen jaar hebben wij samen met verschillende corporates, het MKB en gemeenten een groot aantal wagenparken mogen verduurzamen. De inzet varieert van persoonsgebonden- tot deelauto’s. Ekris onderscheidt zich door niet alleen op de verkoop te focussen maar onze klanten te adviseren in het totale mobiliteitsvraagstuk en de verduurzaming daarvan. Auto’s verkopen kan elke dealer maar wij zien juist de meerwaarde in de adviserende rol. Daarnaast zien wij ook een stijging in de vraag naar elektrische en hybride BMW’s bij particulieren. Ook die groep weten wij te voorzien van het juiste advies, waarbij het ervaren van het elektrisch en/of hybride rijden de belangrijkste factor is. Wie nog nooit elektrisch heeft gereden, daag ik uit om het een keer te proberen, dat kan uiteraard bij al onze vestigingen”, aldus Demian van Klingeren.

 

BMW i-Ready
Demian vervolgt: “Wij zijn natuurlijk erg trots dat wij de grootste BMW i dealer zijn maar wij willen vooral onze klanten bedanken voor het vertrouwen dat zij in ons hebben gesteld. In de toekomst willen wij graag nog meer mensen kennis laten maken met elektrisch en hybride rijden. BMW i-Ready is een mooi voorbeeld hiervan. Met BMW i-Ready kunnen relaties nu kiezen voor een reguliere BMW en na 24 maanden kosteloos overstappen naar een elektrische of hybride BMW.”, aldus Demian van Klingeren. Op de volledig elektrische BMW i3 biedt Ekris daarnaast tijdelijk het Executive Edition pakket van €4.995,- voor € 0 aan, wat resulteert in een netto bijtelling van slechts €104,- per maand. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ekris BMW via info@ekris.nl

 

CONTACT OPNEMENMINI

Ekris MINI

Ontdek alles over MINI.