Nieuwsitem

BMW Lifestyle Collectie 2020.

Ekris Webshop presenteert de gloednieuwe BMW Lifestyle collectie 2020 nu als eerste online! Een hele mooie uitgebreide collectie met gedurfde kleurcombinaties en nieuwe artikelen.

 

Rood, zwart, zand, en goudkleur spelen de hoofdrol in deze nieuwe collectie. Het advies om zoveel mogelijk binnen te blijven, biedt de tijd om voor uzelf of voor iemand anders iets moois uit te kiezen uit deze prachtige nieuwe collectie!

 

Voor ieder wat wils en snelle levering
Wij zijn bijvoorbeeld erg gecharmeerd van het rode BMW Motorsport donsjack voor dames, de bijzondere goudkleurige BMW M trolley en de zandkleurige BMW Duffelbag met logo. Gaat u liever voor iets meer ingetogen, dan heeft BMW ook een mooie lijn met portemonnees en tassen in een bijzondere kleur donkerblauw. Bekijk de complete assortiment schrijfwaren, tassen, kleding, modeaccessoires en meer in onze Ekris Webshop. Snelle levering en u hoeft de deur er niet voor uit!

 

Demo Zomer wielsets inclusief montage
In onze webshop vindt u overigens ook een ruim aanbod van demo zomerwielsets; banden met lichtmetalen velgen die we in onze showroom hebben gepresenteerd en nu aanbieden met korting. Kiest u voor een van deze sets, dan zorgen we uiteraard dat deze volgens strikte veiligheids- en hygiënevoorschriften kosteloos onder uw auto worden gemonteerd.

 

ONTDEK DE 2020 LIFESTYLE COLLECTIE

 

BEKIJK DE DEMO ZOMERWIELSETSslide
slide
slide
slide
slide
MINI

Ekris MINI

Ontdek alles over MINI.