Nieuwsitem

De Nieuwe BMW 4 Serie Coupé.

De nieuwe BMW 4 Serie Coupé is opvallender en sportiever dan ooit. Met een duidelijk scherper stuurkarakter dan bij zijn voorganger onderscheidt de nieuwe BMW zich van de concurrentie en wordt het verschil tussen de 3 Serie Sedan en 4 Serie Coupé aanzienlijk groter.

De nieuwe 4 Serie Coupé zal geproduceerd worden in de BMW Fabriek in Dingolfing en zal in oktober in alle Ekris showrooms te bewonderen zijn.

 

Exterieur

De opvallende voorzijde van de nieuwe BMW 4 Serie Coupé kenmerkt zich door een grote, verticaal geplaatste BMW nierengrille. Dit design element zien we grotendeels terugkeren in het brede modellen palet van BMW. De sportieve tweedeurs styling komt geheel tot zijn recht door het beperkte aantal lijnen gecombineerd met grotere vlakken, hierdoor straalt de BMW vanuit elke hoek dynamisch rijplezier uit.

 

Interieur

Het nieuwe interieur design van BMW komt ook in de nieuwe 4 Serie compleet tot zijn recht. De strakke oppervlakken, hoogwaardige materialen en een op de bestuurder gerichte indeling van het dashboard zorgen voor een premium sfeer en sportief gevoel. Om meer comfort en stilte te garanderen tijden het afleggen van lange afstanden, levert BMW standaard akoestisch glas voor de voorruit.

Ook achterin komt het sportieve karakter van de nieuwe 4 Serie terug. De Coupé heeft twee comfortabele afzonderlijke zitplaatsen met geïntegreerde hoofdsteunen.

 

Performance

Door de komst van de mild hybrid technologie bij de 4 Serie Coupé kan het nieuwe model extra rij dynamiek aanbieden. De 48 V starter-generator heeft een vermogen van 11pk en komt volledig tot zijn recht bij inhaalacties of acceleraties.

De nieuwe 4 Serie Coupé zal in onderstaande model varianten op de markt verschijnen:

- BMW 420i Coupé (184 pk)

- BMW 430i Coupé (258 pk)

- BMW M440i xDrive Coupé (374 pk)

- BMW 420d Coupé (190 pk)

- BMW 430d xDrive Coupé

- BMW M440d xDrive Coupéslide
slide
slide
MINI

Ekris MINI

Ontdek alles over MINI.