Nieuwsitem

Nieuwe motorversies BMW 3 Serie.

Tijdens de Autosalon van Genève introduceert BMW een aantal nieuwe plug-in hybride en mild-hybride modellen van de BMW 3 Serie.

 

BMW 330e Touring.

De BMW 3 Serie Sedan was al leverbaar als 330e, maar nu is ook de BMW 3 Serie Touring leverbaar als 330e. De BMW 3 Serie 330e is uitgerust met een 2,0-liter viercilinder die gekoppeld is aan een achttraps Steptronic automaat waarin een elektromotor verwerkt zit. Het vermogen bedraagt 252 pk, maar kan dankzij XtraBoost tijdelijk worden verhoogd tot 292 pk. Geheel elektrisch kunt u tussen de 55 en 68 kilometer rijden.

 

BMW 330e xDrive.
Voor zowel de BMW 330e Sedan als Touring komt er nu ook een variant beschikbaar die voorzien is van xDrive-vierwielaandrijving. Ook in deze uitvoering kunt u rekenen op een vermogen van maximaal 292 pk.

 

BMW M340d xDrive.
Inspirerende rijdynamiek en indrukwekkende efficiency kenmerken de BMW M340d xDrive, verkrijgbaar op de BMW 3 Serie Sedan en Touring. De nieuw ontwikkelde dieselmotor met M TwinPower Turbo technologie levert een maximaal vermogen van 340 pk, een maximaal koppel van 700 Nm en is gekoppeld aan een 8-traps Steptronic Sport automaat. De elektromotor levert 11 pk extra vermogen. Op constante snelheid ondersteunt de elektromotor de verbrandingsmotor, wat zowel het verbruik als de emissies beperkt.

 

Ontdek meer over de BMW 3 Serie Sedan

 

Ontdek meer over de BMW 3 Serie TouringMINI

Ekris MINI

Ontdek alles over MINI.