Nieuwsitem

Private Lease, hoe werkt dat eigenlijk?

Privé lease is de laatste tijd sterk in opkomst. Waarom is deze nieuwe vorm van autorijden zo populair? Ekris legt het u uit.

 

Wat zit er bij in?

Met privé lease rijdt u een gloednieuwe auto voor een vast tarief per maand. In dat tarief zitten alle vaste kosten van het autogebruik, behalve de brandstof. Bijvoorbeeld wegenbelasting, verzekering, onderhoud, afschrijving, pechhulp en aanvullend kan worden gekozen voor winter- en zomerbanden en vervangend vervoer.

 

 

Eigen MINI samenstellen

U kunt de MINI helemaal naar eigen wens samenstellen. Met Ekris spreekt u bijvoorbeeld af dat u voor de periode van 2 jaar in deze nieuwe MINI rijdt. Ook wordt het maximaal aantal kilometers afgesproken. Rijdt u meer of minder dan het afgesproken aantal kilometers? Dan wordt er een prijscorrectie toegepast, dat leggen onze verkoopadviseurs graag aan u uit.

 

 

U weet waar u aan toe bent

Een aantal belangrijke dingen zijn goed om te weten voordat u een prive lease contract afsluit. Bij de verzekering heeft u bijvoorbeeld te maken met een eigen risico. Het eigen risico bedraagt bij Ekris slechts € 135. Verder is het goed om te weten dat u niets aanbetaalt. U betaalt met privé lease nooit bijtelling. Er worden geen klaarmaakkosten berekend. Het afgesproken tarief is bovendien inclusief BTW. Zo weet u dus precies waar u financieel aan toe bent de komende periode. 

 

 

Na de looptijd

 

Na de looptijd levert u de auto in en de looptijd wordt dus niet automatisch verlengd. Uiteraard helpen wij u tegen die tijd wel graag opnieuw aan een passende MINI. MINI Private lease bij Ekris is mogelijk vanaf € 325 per maand  obv 48 maanden en 10.000 kilometer.

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk het aanbod hier.

 

Bekijk aanbod