Nieuwsitem

BMW X2 M Mesh Edition.

Voor wie de BMW X2 nog net wat te gewoontjes is hebben wij iets speciaals. En opvallends trouwens ook. De BMW X2 M Mesh Edition. Deze speciale uitvoering van de BMW X2 is gebaseerd op de BMW X2 Model M Sport X en voorzien van stijlvolle designdetails en een exclusieve uitrusting. De BMW X2 M Mesh Edition is verkrijgbaar voor een meerprijs van € 4.995,- en is alleen mogelijk in combinatie met de Executive of High Executive uitvoering. De marktintroductie vindt plaats in november 2020.

 

Exterieur.

Het uiterlijk van de BMW X2 M Mesh Edition mag als uniek bestempeld worden. De BMW M nierengrille is hoogglans zwart met een opvallend driedimensionaal mesh effect. Speciaal voor deze uitvoering is een mokka-achtige tint genaamd Frozen Black-Brown ontworpen. Deze kleur komt terug op de bumperinzetten, panelen op de portieren, dorpelverbreders en wielkuiplijsten. Net zo exclusief is de nieuwe Brooklyn Grey carrosseriekleur. Deze kleur is speciaal voor de BMW X2 M Mesh Edition. De BMW X2 M Mesh Edition heeft het nieuwe frontdesign van de BMW X2, inclusief de LED koplampen met geïntegreerde mistlampen. 

 

Oranje accenten.

Wat misschien nog wel het meeste opvalt zijn de oranje accenten op de BMW X2 M Mesh Edition. Deze opvallende decoraties zijn standaard op en langs de randen van de motorkap en op de portieren van de BMW X2. Kiest u voor de exterieurkleur Brooklyn Grey of Sapphire Black metallic dan wordt uw BMW X2 uitgerust met de oranje stickers. Gaat u voor Alpine White, Phytonic Blue of Sunset Orange metallic dan zijn de stickers niet oranje, maar zwart. Mocht u liever helemaal geen stickers willen, dan is het mogelijk om deze achterwege te laten. De BMW X2 M Mesh Edition is uitgerust met nieuwe aerodynamische 19" of 20" M wielen waarbij de velgen accenten hebben in dezelfde kleur als de stickers. 

 

Interieur.

De lijn van het exterieur wordt ook in het interieur doorgetrokken. De interieuruitrusting is namelijk standaard tweekleurig. Achter het stuur neemt u plaats op M Sportstoelen in leder Dakota in de opvallende kleur Mokka met Alcantara in Anthrazit en oranje contraststiksel op de zitplaatsen, het dashboard en de middenconsole. 

 

Motoriseringen.

Nu wilt u natuurlijk weten wat er te kiezen valt betreft de motoriseringen. Wat betreft benzinemotoren kunt u uit twee motoren kiezen met 136 pk of 178 pk. Ook is er keuze uit drie dieselmotoren waarbij er minimaal 150 pk geleverd wordt en maximaal 231 pk. Ook kunt u kiezen voor de plug-in hybride aandrijflijn van de BMW X2 xDrive25e. Afhankelijk van de gekozen aandrijving kunt u kiezen uit voor- en vierwielaandrijving en een handgeschakelde of automatische Steptronic versnellingsbak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
MINI
Ekris MINI

Ekris MINI

Ontdek alles over MINI.