BMW M Performance Packs

Autosport-DNA in uw BMW

Van het circuit naar de openbare weg... Met BMW M Performance Parts kunt u het autosport-DNA ook in uw eigen BMW integreren. Exclusieve materialen van eersteklas kwaliteit zorgen samen met visuele highlights voor een perfecte dynamiek. Ervaar uw BMW in de meest sportieve en individuele vorm.

 

BMW M Performance Parts zijn verkrijgbaar voor de BMW 1, 2, 3, 4 en 5 Serie. De onderdelen zijn los te bestellen of in een M Performance Pack. Kies hieronder uw model en bekijk de tarieven of vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw specifieke auto.

BMW M Performance Pack 
BMW 1 Serie

Uw BMW 1 Serie uitrusten met M Performance Parts? Bekijk hier de mogelijkheden en kies welke upgrade het beste bij uw wensen past.

BMW M Performance Pack 
BMW 2 Serie

De BMW 2 Serie Coupé is uit te rusten met diverse M Performance Parts, waaronder een nierengrille, carbon spiegelkappen, dorpelbestickering en een M Performance Front Spoiler. 

BMW M Performance Pack BMW 3 Serie

Ontdek het ware sportieve karakter van de BMW 3 Serie met BMW M Performance Parts. 

BMW M Performance Pack 
BMW 4 Serie

 

Uw BMW 4 Serie uitrusten met wat extra sportieve onderdelen? Bekijk dan het M Performance aanbod. 

BMW M Performance Pack 
BMW 5 Serie


De BMW 5 Serie verenigt het beste uit de werelden van business en sport. De nieuwste digitale communicatietechnologie, een klassiek-dynamisch rijgevoel en markant design – BMW M Performance accessoires tillen dit alles naar een nog hoger niveau.

BMW M Performance opbouw

BMW 440i Gran Coupé