Onderhoud en reparatie voor uw BMW

Bij Ekris

Of het nu gaat om een speciale vakantiecheck, een APK-keuring of het reguliere onderhoud... Onze vakkundige monteurs kennen uw BMW het beste. Met de innovatieve diagnose- en programmeringstechnologieën houdt Ekris uw BMW altijd in topconditie. 

 

Is uw BMW aan een reguliere onderhoudsbeurt? Plan dan direct uw werkplaatsafspraak in! Regelmatig onderhoud aan uw BMW zorgt voor een optimaal veiligheids- en rijgevoel en levert zo een cruciale bijdrage aan uw rijplezier. Met het innovatieve onderhoudssysteem CBS* (Condition Based Service) weet uw BMW automatisch wanneer hij bijvoorbeeld toe is aan een inspectie. In combinatie met BMW Teleservices* worden de relevante gegevens rechtstreeks doorgestuurd naar uw officiële BMW Dealer Ekris. Daardoor kan de BMW monteur ter plaatse het juiste onderhoud uitvoeren. 

De BMW inspectie omvat o.a.:

  • Microfilter vervangen
  • Motorolie verversen
  • Remvloeistof vervangen


*kosteloze optie bij betreffende voertuiguitvoering

 

Wist u dat?

Condition Based Service

Condition Based Service

BMW is gestopt met grote en kleine onderhoudsbeurten? Dankzij Condition Based Service (CBS). CBS is een slim onderhoudssysteem van BMW die ongemerkt alle belangrijke slijtagedelen en vloeistoffen controleert. Uw BMW geeft zelf aan of hij voor onderhoud naar de werkplaats moet. 

 

BMW Motorolie

BMW Motorolie

Een langere levensduur voor uw motor kan opleveren? Ongeacht hoe u uw leven wilt organiseren: uw BMW begeleidt u altijd en overal. Dat laat zijn sporen achter. Bescherm uw BMW daarom met Originele BMW Motorolie en profiteer van uitmuntende prestaties en een lange levensduur. Met de Originele BMW Motorolie en Service gunt u uw BMW wat goed voor hem is – voor een motor die nog soepeler loopt.

BMW Schadeherstel

BMW Schadeherstel

Ook mogelijk is bij onze vestigingen? Voor ongevallenreparaties of kleinere schades: bij onze hooggekwalificeerde BMW vestigingen is uw BMW altijd in de beste handen. In onze erkende spuit- en carrosseriewerkplaatsen brengen wij uw BMW weer terug in een perfecte staat. De hoogste kwaliteitsnormen en het gebruik van Originele BMW Onderdelen zijn daarbij bepalend voor het waardebehoud van uw BMW. 

Onderhoudscontract

Vooruit denken is besparen

U rijdt altijd in een perfect onderhouden BMW – voor een aantrekkelijke, vaste prijs vooraf. Dat is BMW Service Inclusive. U kunt in één keer al het voorgeschreven onderhoud als pakket ongekend voordeling inkopen. Daarmee bent u veel voordeliger uit dan wanneer u voor elk werkplaatsbezoek apart betaalt. Service Inclusive is beschikbaar voor alle modellen.

 

Enige voorwaarde is dat u vóór de eerste onderhoudsbeurt uw BMW Service Inclusive onderhoudscontract inkoopt. Alle BMW Service Inclusive onderhoudscontracten zijn overdraagbaar op de volgende eigenaar. Lees hier meer en bereken de eventuele kosten voor uw voertuig. 

APK Keuring voor uw BMW

Voor de Algemene Periodieke Keuring (APK) krijgt u een herinnering van de overheid. Ook voor de APK is Ekris het aangewezen adres. We doen alles wat nodig is voor de verkeersveiligheid. Mocht er iets meer nodig zijn, dan krijg u een heldere prijsopgave vooraf. Afspraak is afspraak. 

 

Onze tarieven zijn inclusief btw, exclusief € 7,75 afmeldkosten en afhankelijk van de datum van eerste toelating van uw BMW:

 

  • BMW ná 31-12-2005

Als uw BMW van ná 31-12-2005 is, dan bedraagt het basistarief voor de APK € 36,50,-. Dit bedrag is inclusief het wettelijk verplichte uitlezen van het storingsgeheugen (EOBD). Als er geen foutcodes zijn, dan is een viergastest of roetmeting niet nodig.

 

  • BMW vóór 31-12-2005

Als uw BMW van vóór 31-12-2005 is, dan bedraagt het basistarief voor de APK € 27,50,-. Een viergastest (benzine) kost € 42,50,- en een roetmeting (diesel) € 51,50,-.

 

Heeft uw BMW de leeftijd van 5 – maar nog geen 10 – jaar bereikt, dan kunt u na de APK voor een periode van 12 maanden BMW pechhulp (Extended Mobile Care) voor slechts € 55,- aanschaffen. Plan nu direct online een afspraak!