Onderhoud en reparatie voor uw BMW

Bij Ekris

Of het nu gaat om een speciale vakantiecheck, een APK-keuring of het reguliere onderhoud... Onze vakkundige monteurs kennen uw BMW het beste. Met de innovatieve diagnose- en programmeringstechnologieën houdt Ekris uw BMW altijd in topconditie. 

 

Is uw BMW aan een reguliere onderhoudsbeurt? Plan dan direct uw werkplaatsafspraak in! Regelmatig onderhoud aan uw BMW zorgt voor een optimaal veiligheids- en rijgevoel en levert zo een cruciale bijdrage aan uw rijplezier. Met het innovatieve onderhoudssysteem CBS* (Condition Based Service) weet uw BMW automatisch wanneer hij bijvoorbeeld toe is aan een inspectie. In combinatie met BMW Teleservices* worden de relevante gegevens rechtstreeks doorgestuurd naar uw officiële BMW Dealer Ekris. Daardoor kan de BMW monteur ter plaatse het juiste onderhoud uitvoeren. 

De BMW inspectie omvat o.a.:

  • Microfilter vervangen
  • Motorolie verversen
  • Remvloeistof vervangen


* kosteloze optie bij betreffende voertuiguitvoering

 

ONDERHOUDSCONTRACT

U rijdt altijd in een perfect onderhouden BMW – voor een aantrekkelijke, vaste prijs vooraf. Dat is BMW Service Inclusive. U kunt in één keer al het voorgeschreven onderhoud als pakket ongekend voordeling inkopen. Daarmee bent u veel voordeliger uit dan wanneer u voor elk werkplaatsbezoek apart betaalt. Service Inclusive is beschikbaar voor alle modellen.