Service & onderhoud.

Voor uw elektrische BMW.

Service & onderhoud.

Iedere auto heeft service en onderhoud nodig. Zo ook uw volledig elektrische BMW, echter is de onderhoud- en servicebehoeften van een volledig elektrische BMW anders dan bij BMW modellen met brandstofmotor. Dit komt doordat een elektrische BMW minder bewegende en dus ook minder slijtbare onderdelen heeft. 

 

Voor elektrische BMW modellen adviseren wij dan ook om iedere twee jaar langs te komen voor een inspectiebeurt. Ook voor elektrische BMW modellen geldt dat Condition Based Service van toepassing is. Hierdoor geeft uw BMW aan wanneer onderhoud of service nodig is. Zo blijft ook uw volledige elektrische BMW in topconditie. 

Wat doen wij tijdens de inspectie?

Als u met uw elektrische BMW bij ons in de werkplaats komt dan controleren wij de staat van uw banden. Door het hoge koppel en zwaardere gewicht van een elektrische BMW slijten banden sneller dan bij een brandstofauto. Naast de banden controleren wij ook de remmen, ruitenwissers, staat van het microfilter, remvloeistof van uw auto en voeren wij een voertuigcheck uit. 

 

Uiteraard controleren wij ook direct voor u of er nog productverbeteringen of terugroepacties open staan voor uw BMW.

Ruitenwisser

PRIJSINDICATIE.

Vrijblijvend offerte aanvragen.

Bent u benieuwd wat een inspectiebeurt voor uw elektrische BMW gaat kosten? Via onderstaande buttons kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, zelfs via WhatsApp. Onze Service Adviseurs zullen vervolgens contact met u opnemen en zo krijgt u vanzelf een prijsindicatie voor een inspectiebeurt aan uw BMW. 

MINI
Ekris MINI

Ekris MINI

Ontdek alles over MINI.