De BMW van uw dromen.

Elke BMW is anders en u wilt natuurlijk de BMW van uw dromen. Maar wat als een nieuwe BMW een stap te ver is en u de ideale gebruikte BMW niet kunt vinden in Nederland? Dan is er Ekris BMW Grenzeloos waarbij wij u graag helpen bij het zoeken naar de perfecte gebruikte BMW in het buitenland.

Wat heeft Ekris te bieden?

Zekerheid.

Zekerheid.

U krijgt altijd 24 maanden BMW Premium Selection garantie op uw BMW. Daarnaast heeft u inzicht in de kosten en onderhoudshistorie van de auto die wij voor u gaan importeren. Hierdoor bent u dus altijd verzekerd van een goede aankoop!

Kwaliteit.

Kwaliteit.

U weet zeker dat uw BMW kwalitatief helemaal in orde is. Wij kopen namelijk alleen in bij erkende dealers en alleen auto’s waarvan de kilometerstand aantoonbaar bekend en gecontroleerd is.

Transparantie.

Transparantie.

Ekris BMW Grenzeloos hanteert één duidelijk all-in tarief. Dat tarief wordt vooraf met u besproken zodat er geen verrassingen achteraf zijn. 

Hoe werkt het?

1. U bent op zoek naar de BMW van uw dromen, maar krijgt die nog niet gevonden. Wij kunnen u daarbij helpen.

2. Wij nemen uw wensen op in een zoekopdracht waarna we voor u aan de slag gaan om uw ideale BMW te vinden.

3. Wij stellen u een auto voor die voldoet aan uw criteria. We zoeken net zo lang tot we de juiste BMW voor u gevonden hebben.

4. We checken de onderhoudshistorie, voeren een aankoopkeuring uit en indien nodig voeren we de BMW in vanuit één van onze buurlanden. Daarbij nemen wij alle administratieve handelingen voor onze rekening.

5. We halen uw ideale BMW naar Ekris

 

Zo heeft u de zekerheid dat u een goede BMW, compleet zonder zorgen.

Hoe zit het met?

Kosten?
Garantie?
Keuring?
Pechhulp?

Meer weten?

Wilt u graag meer informatie over het importeren van een BMW? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk de veelgestelde vragen over het importeren van een BMW.

MINI

Ekris MINI

Ontdek alles over MINI.