In samenwerking met de New MINI Club Nederland organiseert Ekris MINI in de nacht van zaterdag 27- op zondag 28 januari 2018 de eerste Ekris MINI Nightrally! Tijdens deze spectaculaire nachtrit volg je samen met talloze mede MINI-rijders een zorgvuldig samengestelde route. De start vindt plaats tussen 02.00 uur en 03.00 uur 's nachts bij Ekris Lelystad en de rit eindigt rond 07.00 bij Ekris Arnhem. Lees hier meer informatie en meld je snel aan!

 

Basisinformatie

Datum: Zondagochtend 28 januari

Starttijd: Tussen 02.00 - 03.00 

Startlocatie: Ekris Lelystad, Poseidonweg 5, 8239 DK Lelystad

 

Eindtijd: Tussen 07.00 uur en 08.30 uur

Eindlocatie: Ekris Arnhem, Markweg 4, 6883 JM Velp

Kosten: € 17,50,- per persoon

 

Voorafgaand aan de Ekris MINI Night Rally ontvang je van ons een routeboekje, met het bolletje-pijltje systeem. Bij aankomst in Arnhem geniet je van een geheel verzorgd ontbijt en kun je de gloednieuwe MINI Showroom bekijken! 

 

Let op! Het maximum aantal deelnemende auto's is 150. Na ontvangst van de betaling zullen wij uw deelname definitief bevestigen.  Aanmelden kan tot maandag 15 januari. 

DISCLAIMER

Het deelnemen aan rijden in groepsverband geschiedt voor eigen risico en onder eigen verantwoordelijkheid van de deelnemer. (Ook indien je in een groep rijdt, voorafgegaan door een organisator en/ of voorrijder) Houdt je aan de verkeersregels in de breedste zin!  Met jouw deelname ga je ermee akkoord dat wij als organisatie en New MINI Club Nederland, niet aansprakelijk gesteld kunnen worden voor ongevallen en eventuele ontstane (gevolg)schade(s).