MINI Acties.

Al onze MINI acties in één overzicht.

MINI Cooper S Knightsbridge Edition

Een MINI Cooper S, maar dan met nét iets meer! De MINI Cooper S Knightsbridge Edition is er voor iedereen die nét dat beetje extra zoekt.


Uitgerust met o.a.

  • Cruise Control
  • John Cooper Works Aerodynamica Kit 
  • MINI Yours sportstuurwiel
  • LED koplampen
  • Sportstoelen
  • Lichtmetalen velgen

 

Uw totale voordeel loopt op tot € 4.703,-

 

MINI Cooper 3-deurs met Private Lease Pack

Wel de lusten, niet de lasten. U rijdt nu een rijk uitgeruste MINI Cooper 3-deurs mét John Cooper Works pakket voor slechts € 425,- per maand. Let op! Deze actie geldt op basis van beschikbaarheid. Wees er dus snel bij.

MINI Union Jack Achterlichten 

Wil jij ook zulke gave MINI Union Jack achterlichten op jouw MINI? Vanaf nu zijn deze super stijlvolle achterlichten ook beschikbaar voor de MINI 5-deurs F55, MINI 3-deurs F56 en MINI Cabrio F57 met een bouwjaar vanaf 2014. 

 

TIJDELIJK VAN € 449,- VOOR SLECHTS € 349,- INCLUSIEF MONTAGE EN CODERING.

Pre-order de MINI Union Jack achterlichten nu en profiteer van € 100,- korting! Bekijk de complete actie hier en ontdek snel meer.

MINI Kennismakingslease

MINI moet je ervaren. Daarom hebben wij voor de zakelijke rijder Ekris MINI Kennismakingslease. Daarmee lease je een maand lang een MINI Clubman of MINI Countryman voor € 399 (exclusief BTW) en heb je de kans om vrijblijvend te ervaren dat een MINI meer ruimte en luxe biedt dan je wellicht dacht, zonder aan stijl of go-kart feeling in te boeten.

MINI 5-deurs Cooper Pure Burgundy.

 

Exclusief en zeer zeldzaam: Een MINI Cooper 5-deurs in de kleur 'Pure Burgundy'. Zo exclusief dat er slechts 54 stuks geproduceerd worden. Meer weten?

MINI Pure Burgundy

MINI Private Lease

MINI Private Lease.

 

Nu vanaf € 325,- per maand.

MINI Clubman Business Edition.

Ook zakelijk rijdt u nu heel voordelig in een MINI. De MINI Clubman Business Edition is er speciaal voor de zakelijke rijder die doordeweeks én in het weekend in stijl wil rondrijden. Zeer compleet uitgerust met o.a.

 

  • 17" Lichtmetalen velgen
  • Binnenlichtpakket
  • Climate ControlCruise Control
  • Diefstalalarmsysteem

En nog véél meer...

MINI Countryman Dutch Made

Mini Countryman Dutch Made.

De MINI Countryman wordt exclusief in Nederland gemaakt bij VDL Nedcar in Limburg. Ter ere van het 50-jarige bestaan van VDL presenteert MINI de Countryman Dutch made. Deze speciale editie is uitgerust met het Salt- en Businesspakket en 18” zwarte velgen. Ontdek hem nu bij Ekris.