MINI Acties.

Al onze MINI acties in één overzicht.

MINI Acties.

MINI Private Lease.

Stap nu in een nieuwe MINI voor € 299,- per maand met MINI Private Lease. Onbezorgd rijden in een nieuwe auto voor een vast all-in bedrag per maand. Meer weten? Bekijk de actie snel!

Denk Groot. MINI Countryman.

Private lease de MINI Countryman tijdelijk vanaf € 415,- per maand. 

MINI Voorraad voordeel.

Ben je op zoek naar een nieuwe MINI? Nu extra veel voordeel op nieuwe voorraadmodellen!

Het voordeel kan oplopen tot wel € 6.000,-. Bekijk het aanbod.

 

MINI Cooper 3-deurs met Private Lease Pack.

Wel de lusten, niet de lasten. Je rijdt nu een rijk uitgeruste MINI Cooper 3-deurs mét John Cooper Works pakket tijdelijk voor slechts € 379,- per maand. Let op! Deze actie geldt op basis van beschikbaarheid. Wees er dus snel bij.

MINI 60 Years Edition.

Het merk MINI bestaat alweer 60 jaar! Om deze bijzondere mijlpaal te vieren introduceren wij de MINI 60 Years Edition. Deze speciale, gelimiteerde editie is rijk uitgerust. Wij verwachten hem vanaf april 2019 in onze showrooms.

MINI Kennismakingslease.

MINI moet je ervaren. Daarom hebben wij voor de zakelijke rijder Ekris MINI Kennismakingslease. Daarmee lease je een maand lang een MINI Clubman of MINI Countryman voor € 399 (exclusief BTW) en heb je de kans om vrijblijvend te ervaren dat een MINI meer ruimte en luxe biedt dan je wellicht dacht, zonder aan stijl of go-kart feeling in te boeten.

MINI Grenzeloos.

Een MINI importeren bij Ekris.

Elke MINI is anders. Het sterke van MINI is dat er eindeloze mogelijkheden zijn om hem precies naar eigen smaak samen te stellen. Maar wat als u een nieuwe MINI een stap te ver vindt? Dan vinden wij de gebruikte MINI die u zoekt!

MINI Cooper S Knightsbridge Edition.

Een MINI Cooper S, maar dan met nét iets meer! De MINI Cooper S Knightsbridge Edition is er voor iedereen die nét dat beetje extra zoekt.


Uitgerust met o.a.

  • Cruise Control
  • John Cooper Works Aerodynamica Kit 
  • MINI Yours sportstuurwiel
  • LED koplampen
  • Sportstoelen
  • Lichtmetalen velgen

 

Uw totale voordeel loopt op tot € 4.703,-