MINI PRIVATE LEASE

Private Lease de gloednieuwe MINI 3-deurs nu extra voordelig bij Ekris! U rijdt de nieuwe MINI nu niet vanaf € 325,- per maand, maar tijdelijk voor slechts € 289,- per maand, mét gratis automaat.

MINI OPEN PACKS

Tijdelijk ontvangt u van Ekris een Open Pack ter waarde van € 3.500,- zonder meerprijs naar keuze bij aanschaf van een nieuwe MINI! Gaat u voor veiligheid, sportiviteit of extra comfort? Met keuze uit een Safety Pack, British Pack óf Racing Pack is er voor iedere MINI-liefhebber een perfecte match. Ontdek de mogelijkheden.

MINI CLUBMAN HYDE PARK

De Clubman Hyde Park is er als Cooper of Cooper S en je rijdt ‘m al vanaf € 37.900,-. Bovendien krijg je minstens € 3.900,- voordeel. Lekker toch?

 

MINI PRIORITY PACK

De nieuwe MINI met Priority Pack heeft zoveel nieuws, dat je kunt blijven ontdekken. Wil jij als eerste in de nieuwe MINI met Priority Pack rijden en tot € 1.933,- voordeel ontvangen? Bestel ‘m dan snel, want er zijn slechts 200 exemplaren!

 

MINI CLUBMAN BUSINESS EDITION

Ook zakelijk rijdt u nu heel voordelig in een MINI. De MINI Clubman Business Edition is er speciaal voor de zakelijke rijder die doordeweeks én in het weekend in stijl wil rondrijden. Zeer compleet uitgerust met o.a.

  • 17" Lichtmetalen velgen
  • Binnenlichtpakket
  • Climate Control
  • Cruise Control
  • Diefstalalarmsysteem

En nog véél meer...