MINI_Brighton_Edition_Exterieur_Voorkant_1180x1180
MINI_Brighton_Edition_Exterieur_Voorkant_1180x1180

MINI BRIGHTON EDITION.

Stijlvol en exclusief bij Ekris.

ONTDEK DE BRIGHTON EDITION.

UNIEKE DETAILS.

De MINI Brighton Editions zijn stijlvol en ook nog eens exclusief. Zoals de naam al doet vermoeden zijn de Brighton Editions geïnspireerd op de gelijknamige badplaats in het zuiden van Engeland. In Brighton staan veel luxe hotels en tevens bevinden zich er nog veel oude Victoriaanse gebouwen. Deze combinatie is het uitgangspunt geweest van de samenstelling van de MINI Brighton Editions. Kies je voor een van de vijf Brighton Editions dan ga je op pad in een chique en luxe uitvoering. Wie wil dat nou niet?

MINI_5-deurs_Brighton_Edition_1520x1014_Video

UNIEKE PINSTRIPE.

STIJLVOL EXTERIEUR.

De Brighton Editions zijn allemaal uitgerust in de bijzonder stijlvolle kleur Enigmatic Black. Om het elegante en chique karakter van de Brighton Editions te benadrukken is aan de buitenzijde gekozen voor een subtiele pin-stripe in cognac kleur. De kleur van de pin-stipe matcht moeiteloos met het prachtige interieur. 

MINI_5-deurs_Brighton_Edition_Pinstripe_1520x1014
MINI_5-deurs_Brighton_Edition_Interieur_1520x1014

CUSTOM-MADE INTERIEUR.

ULTIEM COMFORT.

Stap je in een van onze MINI Brighton Editions dan waan je jezelf in een van de luxeuze hotels in Brighton. Het Cognac lederen interieur van de Brighton Editions is met de hand vervaardigd bij Cools Bekledingen in Eindhoven en beschikt over wangen in zwart leder. Ook de stiksels van de ruitvormige patronen zijn in contrastkleur. Om dit prachtige interieur ook van buiten goed zichtbaar te laten zijn hebben de Brighton Editions geen donkere privacyramen. Zo kan iedereen genieten.

INTERIEUR PIN-STRIPE.

SUBTIEL DETAIL.

De subtiele pin-stripe van buiten heeft ook zijn weg gevonden naar het interieur van de Brighton Editions. Op het interieurpaneel siert de pin-stripe inclusief Brighton Edition opschrift in cognackleur het dashboard. Zo wordt de elegante uitstraling van buiten moeiteloos doorgetrokken in het interieur van deze unieke uitvoering. 

MINI_5-deurs_Brighton_Edition_Trim_1520x1014

EXCLUSIEF BIJ EKRIS.

De MINI Brighton Editions zijn exclusief beschikbaar bij Ekris MINI in een gelimiteerde oplage. De Brighton Edition komt namelijk als MINI 3-deurs, 5-deurs, Cabrio, Clubman en Countryman. En van allemaal hebben we er slechts één. Wees er dus snel bij als jij in een van de Brighton Editions wil gaan rijden. 

WE HEBBEN ER NOG ÉÉN!

BRIGHTON EDITIONS MODELLEN.