MINI_Electric_Deals_Exterieur_Voorkant_1180x1180
MINI_Electric_Deals_Exterieur_Voorkant_1180x1180

MINI ELECTRIC DEALS.

Ontdek hier alle acties voor de MINI Electric.

ACTIES.

Een Elektrische MINI rijden wordt nu nog leuker! Kies je namelijk voor een MINI Electric bij Ekris, dan profiteer je tijdelijk van extra scherpe tarieven op een nieuwe of gebruikte MINI Electric. Financieren, Private Lease of Operational Lease voor jouw nieuwe MINI Electric? Alles behoort tot de mogelijkheden. Tijdelijk profiteer je bij Ekris van fijne extra’s bij de aanschaf van een nieuwe MINI Electric.

10.000 KM LAADTEGOED CADEAU.

Kies je namelijk nu voor de MINI Electric dan krijg je van ons 10.000 km laadtegoed cadeau. Dat is pas zorgeloos op weg gaan in jouw nieuwe MINI Electric, want de eerste 10.000 km rijd je namelijk helemaal gratis!

Benieuwd naar het elektrische rijplezier in de MINI Electric, vraag dan een geheel vrijblijvende een offerte aan en wij gaan voor jou aan de slag!

MINI_Electric_Deals_1530x1020
MINI_Electric_Deals_1530x1020 copy

PRIVATE LEASE VANAF € 410,- PER MAAND.

Zorgeloos en voor een vast bedrag per maand rijden in een MINI Electric, wie wil dat nou niet? Het kan met MINI Private Lease en dat tegen wel heel aantrekkelijk prijzen. Tijdelijk rijd je nu al een MINI Electric vanaf € 410,- per maand*, inclusief de subsidie van de overheid van € 69,- per maand. In dit scherpe maandbedrag zit bijna alles inbegrepen. Het enige wat jij nog moet doen is jouw MINI Electric opladen zodat je kunt blijven genieten van eindeloos rijplezier. 

Liever direct wegrijden in een MINI Electric via MINI Private Lease? Bekijk dan ons scherp geprijsde aanbod via onderstaande button

*Op basis van 48 maanden en 10.000 km per jaar inclusief € 69,- overheidssubsidie per maand.

DE MINI ELECTRIC NU MET € 3.350,- OF € 69,- PER MAAND* SUBSIDIE.

De Nederlandse overheid stimuleert ook in 2022 weer het rijden en bezitten van een elektrische auto. Dat is goed nieuws als je van plan bent een MINI Electric aan te schaffen. Of te leasen. De volledig elektrische MINI is perfect voor iedereen die de MINI Go-Kart feeling wil ervaren, maar tegelijkertijd elektrisch en dus emissieloos wil rijden. 

In 2022 is het subsidiebedrag € 3.350,- als je een nieuwe elektrische auto koopt, of omgerekend bij een Private Lease contract van 48 maanden maar liefst €69,- per maand korting op je leasebedrag.*

MINI_Electric_Deals_1530x1020 copy 2
MINI_Electric_Deals_1530x1020 copy 3

OPERATIONAL LEASE VANAF € 519,- PER MAAND.

Zakelijk genieten van een MINI Electric voor een vast bedrag per maand? Dan is MINI Operational Lease perfect voor jou. Je rijdt nu namelijk al in een MINI Electric Business Edition vanaf €519,- per maand*. Kies je voor Operational Lease dan zijn vrijwel alle autozaken inbegrepen in het maandtarief. Het enige wat jij nog moet doen is het opladen van jouw MINI Electric. 

*Op basis van 48 maanden en 20.000 km per jaar.