Tijdelijk gratis automaat.*

Bij een nieuwe MINI Clubman.

Tijdelijk gratis automaat.*

Bij aanschaf van een nieuwe MINI Clubman kun je zonder meerprijs kiezen voor een 7-traps Steptronic automaat. Daarmee kan je voordeel oplopen tot wel € 2.289,-. De Steptronic automaat schakelt aangenaam soepel door de versnellingen heen. Dat verhoogt de prestaties én niet onbelangrijk, ook het rijcomfort.

De gratis automaat is niet geldig in combinatie met een Business Editon. Kies je een Business Edition maar wil je wel graag een automaat, dan kunnen we die scherp aanbieden voor slechts € 1.000,- (inclusief BTW), in plaats van € 2.420,-

slide
slide
slide
slide
slide

MINI Clubman. Een station met stijl.

De MINI Clubman is vernieuwd. Het lijkt op het eerste oog een bescheiden metamorfose en toch is het een duidelijke vernieuwing op gebied van design en innovatie.  Vooral door het gebruik van de nieuwste technologie op het gebied van bediening en connectiviteit. Het kenmerkende MINI go kart-feeling gaat bij deze “stationcar” gepaard met optimaal rijcomfort en gebruiksgemak, ook voor lange afstanden. De MINI Clubman is een station met stijl met zijn welbekende 6 deuren – de 4 portieren en de karakteristieke dubbele achterdeuren. De bagageruimte bedraagt 360 liter en kan worden vergroot tot maar liefst 1.250 liter als het nodig is. Het creatief benutten van ruimte hoort helemaal bij het merk MINI.

*Niet i.c.m. Business Editions.