John Cooper Works Heritage.

Special model by Ekris.

John Cooper Works Heritage.

 

Het merk MINI heeft in 61 jaar tijd een rijke historie opgebouwd. Eén van die historische momenten speelt zich af in Monte Carlo in 1964. De Noord-Ier Paddy Hopkirk wint in zijn MINI de rally van Monte Carlo. Het is voor MINI de eerste zege in de meest beroemde rally ter wereld.

 

Nu bijna 60 jaar later brengt Ekris een ode aan de rijke racehistorie van het merk MINI met de MINI John Cooper Works Heritage Editions. Vijf unieke en speciale uitvoeringen die voorzien zijn van JCW Pro Accessoires, custom made bekleding en unieke details.

 

Van begin tot eind nemen we je op deze pagina mee in het opbouwproces van deze Heritage Editions. Van het spuiten van de velgen tot het uitkiezen van het interieur en van assembleren tot de onthulling. Kijk en geniet!

 

Inspired by the past with the signature of John Cooper.

Episode 3.

The Reveal!

And now, the moment you've all been waiting for...

 

Dé reveal van de vijf Ekris MINI JCW Heritage Editions. We kunnen er heel veel over vertellen, maar het allerbeste is om gewoon van onderstaande video te gaan genieten. Het handgemaakte interieur, de unieke accessoires en last but not least het complete plaatje. Je ziet het allemaal. Wacht niet langer en ga kijken naar hoe deze unieke uitvoeringen er uit zien!

youtube

Dit zijn ze! De Heritage Editions.

001/005.

De eerste van vijf MINI JCW Heritage Editions is misschien nog wel de meest unieke. Deze JCW Heritage Edition is namelijk uitgerust in Racing Grey, dé kleur van de MINI GP. Het grijze dak en de grijze spiegels maken de GP look af. 

SOLD!

Bekijk overige Heritage Editions

002/005.

Enorm stoer en extra opvallend. Deze MINI JCW Heritage Edition is uitgerust in de stoere metallic exterieurkleur Enigmatic Black. De zwarte details zoals de custom made velgen en zwart logo maken het design compleet.

Prijs: € 57.500,-.

Bekijk deze JCW Heritage Edition

003/005.

Gemaakt om op te vallen, en dat begint al aan de buitenkant bij deze JCW Heritage Edition in de prachtige metallic kleur White Silver. Hierdoor komen de speciale Bonnet Stripes extra goed tot zijn recht.

SOLD!

Bekijk overige Heritage Editions

004/005.

Nee je ziet niet dubbel. Ook deze MINI JCW Heritage Edition 004 is uitgerust in Enigmatic Black en voorzien van de kenmerkende accessoires die deze editions zo speciaal maken.

Prijs: € 57.500,-. 

Bekijk deze JCW Heritage Edition

005/005

Dare to be different. Dat is wat deze MINI JCW Heritage Edition in Rebel Green uitstraalt. Als enige van de Heritage Editions is hij voorzien van een wit dak en witte bonnet stripes. Looking good!

SOLD!

Bekijk overige Heritage Editions

Previous Episodes.

EPISODE 2.

OPBOUW MET UNIEKE DETAILS.

Na het interieur is het tijd om het unieke exterieur van de MINI JCW Heritage Editions glans te geven. Bij Ekris MINI Arnhem worden alle vijf de Heritage Editions opgebouwd met speciale details die deze edities zo spectaculair maken. Bekijk in Episode 2 onder meer hoe de custom made bonnet stripes worden aangebracht.

 

 

 

 

EPISODE 1.

EXCLUSIEF INTERIEUR.

De speciale MINI John Cooper Works Heritage Editions vragen om een interieur dat minstens zo uniek is.  Bij Cools Bekledingen in Eindhoven werd het interieurdesign voor de Heritage Editions compleet met hand gemaakt, uniek voor iedere JCW Heritage Edition. Het alcantara interieur is speciaal voor deze uitvoeringen voorzien van contrastkleuren die overeenkomen met de exterieurkleur van de MINI 3-deurs JCW Heritage Edition.

 

Kijk en geniet hoe op ambachtelijke wijze het interieur gemaakt wordt. 

 

Volg ons op social media.

Via Instagram en Facebook zullen wij regelmatig foto's plaatsen van deze unieke MINI build. Wil je hier helemaal niets van missen volg ons dan op onze Social Media kanalen en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent de MINI John Cooper Works Heritage Edition.

BMW
Ekris BMW

Ekris BMW

Ontdek alles over BMW.